uppryckning

Hej mina vänner!

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har känt att jag måste rycka upp mig lite i bloggen, saknaden kommer alltid att finnas och vissa dagar är hemska men jag ska ändå tänka posetivt! Så får de bli, ska iallafall försöka..

Mina senaste dagar har bestått av en massa planering inför nyår plus en massa jobb och lite annat, som att ha umgåts med ida&tove. Plus jesper!

Idag flyttade vi alla möbler till lägenheten så de är klart till nyår, imorgon blir det att handla mat till tjejmiddagen på nyår! Jag längtar så enormt mycket dit, vi ska ha så himla roligt. vacksta tjejerna&killarna(nästan bara ifrån vacksta iallafall) + några gamla killkompisar som man alltid har roligt med! Längtar. men snart är dagen här! Imorgon har jag en dag framför mig med jobb på morgonen (9-14) sedan ska jag ner på stan och handla strumpbyxor och hämta de sista pengarna, bland annat ifrån emelie!

Nu ikväll ska jag ta fram min godaste dipp med något till och kolla på en bra film! Det blir hur skönt som helst. Ska försöka somna i tid också, kan behövas känner jag.

Pusssssssss

En bild på några utav de finaste tjejerna jag har

come home

you don't belong there you are, you belong here with me! i am begging to have you back helena.

en vanlig dag - ulrik

Varje dag dör det människor,
gamla och unga, stora som små.
Sånt är livet, svårt att göra något åt.
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag,
Jag har det bra idag.
Det är en vanlig dag och jag har det bra,
Jag har det bra idag.


varje gång denna låt sätts på så sjunger jag och menar det, även om allt är tufft utan dig så är vissa dagar bra pågrund av de människor man har kvar här hos en och de underbart fina minnerna med dig! <3

4 månader




behöver jag ens säga mer? facebook love i fyra månader och det har varit fuuuullt av love. har nog aldrig haft så roligt med någon som med dig anki anko charmelott! Ingen har nog missat hur kul vi har som känner oss, tror knappt att det går. Laaaaaaaaaaaaaav yaahhhhhh bebbeh <3

24 December, Julafton!

Hallå mina vänner. Imorse vaknade jag i tid för att fixa mig till jobbet och där har jag spenderat fyra timmar, 12-16. De var ganska roligt faktiskt, jobbade med julia sofie maja ellen och några fler söta. Man fick ju både höra&säga ordet "god jul" tusen gånger, lite uttjatat kanskeeeee.

Efter jobbet åkte jag direkt till Helenas plats, tveta spåret. Tände tre ljus, hade lagt ihop lite bilder ifrån åren med henne som jag plastade in och la där och jag tänkte på henne. Nu lyser de fint på platsen.

När jag gick därifrån var jag på jätte dåligt humör, var arg för all orättvisa och ledsen för att du inte finns! men de var bara att rycka upp sig.

Åt jul mat med familjen och nyss fick vi våra presenter. Fick massa "tjej" grejer. En smyckeshand, nyårsskor, presentkort på make up store för både smink&sminkning, en mjukis dress, armband av maja . sedan ska mina föräldrar beställa en peace&love biljett till mig så jag ska dit i sommar!

Nu ska jag mysa framför tvn och försöka må så bra man bara kan nu..

Saknar dig så enormt mycket. Det enda som har blivit en posetiv grej av detta är att du har fört gamla måne närmre varandra men inget annat är posetivt. Du finns i mitt hjärta förevigt, hoppas du har det bra idag. Älskar dig.


det här är vänskap


Världens finaste

Nej ärligt! Nu ska jag rycka upp mig, kolla tillbaka på bilder och minnen med dig som får mig att le som aldrig förr. Du var bäst när du fanns hos oss och det kommer du alltid att vara, världens finaste hubbe! :) Du gjorde det bästa utav allt och det är därför du är så pass saknad. Du är grym tjejen!

Kolla bara på dig, jag blir glad av att bara se på dig hjärtat mitt !

Helena Ida Annika Rabén

det jobbigaste är , att vad jag än säger så känns det så ovärt. Du är ju ändå inte här, du ser mig ju ändå inte. fan helena, verkligen fan! snälla, jag vill ha dig tillbaka.

-

vart ska man finna någon när man behöver det? jag vet att man kan prata ut på många olika sätt, skriva eller prata ut med vänner men det hjälper ju inte. Det läker såren för stunden men det slår tillbaka så hårt igen därefter. det finns ingen utväg eller lösning, det finns ingenting. jag vet inte vad jag ska säga, jag är bara så rädd och fruktansvärt arg. hur kan detta ens vara möjligt? något som var en självklarhet bara är borta? det går liksom inte ihop i min hjärna.

I söndags åkte jag & min mamma till kyrkan för att kolla på en julkonsert och jag satt bredvid din rektor. jag kunde knappt hålla mig ifrån tårarna och tankarna, vissa gånger under konserten blev jag nersänkt igen av verkligheten och min mardröm. Det var där du låg för mindre än en vecka sen då och det var där jag var som mest ledsen. jag kommer aldrig kunna gå tillbaka utan att tänka på dig, det är mycket som jag aldrig kommer kunna göra utan att tänka på dig!

min älskade

"Har just kommit hem från SGSFs juluppvisning. Fantastiskt bra, som vanligt! Den startade med en tyst minut för Helena, som verkligen är saknad. Gymnaster och funktionärer bar vita band och avslutningsnumret tillägnades också Helena. Jag tror att du också var där Helena" Så himla fint skrivet av en av våra gympa-mammor och jag tror som hon, att du såg oss & skrattade med oss. för du ska lysa kvar, förevigt!


det känns så jobbigt att veta att mitt liv fortsätter men det fick inte ditt göra, det känns så fel, så orättvist. Jag vill bara ha ett tecken på att du fortfarande ser mig och känner min saknan. du kommer nog aldrig förstå hur mycket jag faktiskt älskade dig, hur mycket jag borde ha tagit vara på att du fanns här! Allt kom så plötsligt, det är för overkligt för att vara sant trodde jag, men nu har det gått en tid och i vissa stunder inser jag sakta att saker och ting kan vara såhär hemskt, det är liksom såhär det kommer att förbli..

Ikväll fick jag mitt halsband, det ska jag bära med stolthet.

Jag älskar dig



tovetovetove

igår missade jag en sak i mitt inlägg som tove reagerade starkt på! jag skrev att jag var hemma hela kvällen men icke sa nicke, jag var med henne på stan och "fikade" på donken och vi hade det så mysigt så.

är du nöjd nu tovis? haha.

Ny dag iallafall;

Imorse så skulle jag till stockholm med historian men kom på att jag hade matte nationella så fick strunta i de och åka till skolan, var där och gjorde provet som gick hur dåligt som helst och åkte hem. Träffade tove en snabbis som precis hade vaknat, hade den där snygga morgon frillan som jag gillar. Sedan när hon började fixa sig till skolan så gick jag hem och sov! har sovit princip hela dagen och det behövdes kan jag säga. Nu ska jag åka till barn träningen lite tidigare och förbereda, vi ska ha avslutning inför julen och ska göra en massa roligt! eller typ leka, bara gympa fritt och fika massa gott. Efter träningen ska jag träffa en väääään bara, hihi.

Men nu ska jag förbereda mig och byta om! Pussssssssshej

Denna bild är ju inte den vackraste men vi hade roligt, som alltid. Mitt bästa lag

the time of your life!


Tisdag

idag har varit en upp&ner dag.

Jag hade tovis som sällskap här inatt så vi steg upp nio, fixade oss och gick till bussen där vi träffade alla andra. Hade so och sedan var de jullunch, gott! Något man längtat efter under året. Sedan kollade vi på lucian i idrottshallen och det hade ju sin egen charm sedan dansade vi kring granen, aningen mobbat men ganska roligt faktiskt. Efter att ha framkallat lite skratt utav de så gick vi ut och anki fick för sig att knuffa ner mig i snön två gånger! var helt snöig fast de blev hon med så jag blev glad då! Sedan hade vi lite onda planer om att välta jonas, sanna och tove osv men de gick inte så bra fast vi hade roligt ändå.

Pappa hämtade upp mig vid silverstigen och så åkte vi till fornhöjden (hej icke sverige) och tog spruta! Hela familjen. jag trodde jag skulle dö eller något men de gick helt okej, är lite öm bara för jag spände mig och de var obehagligt som fan och ta sprutan. Pappa var nog minst lika rädd men de gick fort, och vi ska tillbaka om en månad igen och sen efter våran thailands resa igen ! Jobbigt.

När jag kom hem fick jag damp, fick min lönespess och dom vägrar dra full skatt på mig så ligger efter massor. Försökte ringa fitthoran på mitt jobb som ska fixa detta åt mig men hon var inte där så jag fick damp och började bråka med mina föräldrar (för er som inte vet så händer detta typ aldrig men ibland så slår de till)

Jaja, sedan dess har jag spenderat kvällen vid facebook osv och de har gjort mig glad! Folk som kan ge så otroligt fina komplimanger förgyller mina dagar, de är så snällt och fint.

Nu ska jag snart somna in för imorgon ska vi till stockholm med historian, igen! Ha de bra, kysssssssssss


Älskar mina bästa tjejer !


härlig fredag

Hallå igen! Min fredag har varit den bästa på länge, trots att jag egentligen inte gjort någonting.
umgåts med min familj & Min bästa vän tove, mer än så kan man verkligen inte önska sig. jag är så otroligt lycklig över att jag just har fått träffa dom och att jag får spendera varje sekund av mitt liv med dom.

Tove sofia norman, inte ett steg utan dig ! <3

Nu ska jag sova så jag orkar med min efterlängtade morgon dag. Längtar tills jag får träffa de bästa, gympan plus lite annat bra folk.

Kyyyysssssss


Love

Nu ska jag sluta bomba med bilder och lägga mig under täcket eller i ett varmt bad kanske?!

men ville bara säga att jag älskar min vän angelica hansson!


happyness


memories of a great friendship


det finaste !


Älskade ängel

Idag när jag tänker på dig, tänker jag på lycka!

Helena Rabén <3


Thank god it's friday

Hallå där , köp blåbär! Idag har jag varit någorlunda glad, tack för det "gud".

Skolan idag, hade mitt bokprat och det gick bra, tror karin var nöjd. Sedan hände de inte så mycket, vi hade idrott med en vikarie så vi körde först lite äppelgubben, fyfan vad vi krigade. krigade så mycket så att jag slängde mig på knät och nu är de svullet och rött&blått och gör as ont, men de var de värt! taggar juluppvisning till imorgon ändå! Sedan hade vi fotboll och vi hade jävligt roligt. Vi var ca 10 pers på lektionen och de var dom bästa där, mys! Åkte hem och sen åkte jag&tove med min bror, köpte lite god dricka tills imorgon, taggarååå!

Åt just tacos med familjen och senare kommer tove hit och kollade idol finalen med mig och jag hoppas även att angelica tittar förbi. Det blir en supermysig fredag, något jag har sett fram emot.

Imorgon ska jag upp typ nio för juluppvisningen och efter den ska vi äta på kolgrillen och sedan vidare till sofia där det står för festligheter, det ska bli så himla roligt. Ser fram emot dagen!

fick ett mejl ifrån min tränare och hon frågade om jag skulle börja gympan igen till våren och jag tror jag ska slå till, älskar mitt lag mer än jätte mycket i mitt liv och så är jag väldigt taggad på att få tillbaka allt! och så ska jag kämpa för dig min solstråle, älskade hubbe <3


Kusiner






Idag har jag varit i skolan och de var en ganska rolig dag, mjölkrig på kosten osv. hej min klass beter sig inte som att gå i åk 2 på gymnasiet ! Men jag gillar de. Efter det kom mina käraste kusiner hit, plus farbror och hans fru då! och så var min storebror här, ett tag sen man såg de allihoppa. Mina kusiner kan ju vara de sötaste, haha. Bilderna är inte tagna idag, de var en gång när vi var barnvakt åt dom för något år sen men de kvittar ju egentligen. Kan fortsätta å säga grattis till min lillebror idag som fyller 14. är de bara jag eller går åren för fort? hahahaha och fyfan vilken mormor jag kände mig som där men så är de ibland. Hur som , ska läsa och försöka sova nu, har varit usel och försovit mig i två dagar på rad nu! inte okej.

Pussssssssssshej

lista

Hittade denna lista på ramonac.blogg.se och jag ville göra den, hon ska göra en varje dag men jag kör allt på en gång och säger lite om de ! Är sjukt uttråkad, vill göra allt än å plugga så därför kör vi med denna lista nu.

Min första kärlek; Nämner inga namn men den varade i ca fem år
Mina föräldrar; är knäppa men samtidigt de finaste jag har, dom har hjälpt mig så sjukt mycket igenom allt och dom har gjort mig till vad jag är idag ! Dom är så himla bra.
Min Önskelista; smyckesställ, smink, dvd osv.
Vad är vänskap?; vänskap är att ge stöd och råd på vägen men samtidigt så är de glädje!
Min bästa vän; jag brukade alltid ha en speciell vid min sida men genom åren har jag insett att de är många som hängt med mig och många nya som kommit in. De finns inte bara en, de finns flera underbara som är mina allra bästa.
Ett pinsamt ögonblick; det vet ju tjejerna i klassen framförallt. "plötsligt händer det"
Min favorit musik; Jag gillar lite allt möjligt, allt förutom rock typ!
 Det här hade jag på mig i dag; svarta jeans, ljusrosa tröja, svart jacka.
 Mina syskon; som jag alltid sagt, antingen är dom adopterade eller jag för dom är cpn som inte lyder regler överhuvudtaget men dom är samtidigt så himla bra, dom kommer alltid vara en stor del av mitt liv. 
I min handväska; finns oftast någon tröja, smink, ipod, mobil, plånbok, skolböcker
 Mitt hem; är en liten lägenhet. har alltid viljat flytta till hus och inreda de fint men vi har fastnat här och jag trivs väldigt bra, har ju alltid bott här så !
 Bloggfavoriter; det är mina vänners bloggar. gillar inte storbloggare för de blir ju inte personligt, roligare att läsa folks som man känner.
Mina framtidsdrömmar; jag har inte planerat allt för mycket men jag ska göra allt för att de ska bli så bra som möjligt. Jag vill ha barn framför allt !
 Det här har jag ätit idag; kebabhouse, dipp ! haha
Ett favoritminne; Det finns så himla mycket. Men något jag tänker på mest nu är ju helena så därför blir det eurogym i somras, är så glad att jag följde med tjejerna dit för de var något jag aldrig kommer glömma! Så många skratt.
Dåliga vanor; äter popcorn&dipp alltid. 
Jag som liten; vithårig typ?
 Det här upprör mig; folk som inte respekterar saker
Det här får mig att gråta; helena
Det här får mig att må bra; mina bästa vänner, föreningen, mina föräldrar!
Saker jag gillar att göra; umgås med mina vänner,
Mina rädslor; döden, sedan en månad tillbaka
Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor; den är svår. Skulle spendera på en resa men samtidigt lägga undan till framtiden som jag har framför mig men också göra något riktigt bra. Kan inte bestämma mig !

hahahahaha

Hej, välkommen till minnas depp blogg! Var beredd på "hej jag vill gräva ner mig själv" inlägg om ni fortsätter att bläddra neråt!


undrar

Just nu är jag så himla irriterad. Vem är så hjärtlös? vem är så oförstålig & respektlös? Sedan är jag också irriterad och undrar, hur kan ni ens tänka tanken att säga som ni gör? ni borde stötta mig oavsett vilket val jag gör. det känns som om ni har varit emot allt redan från början och jag orkar inte de, de får mig att vilja ge upp något som gör mig glad och de är väl jag som valt detta, då om ni är riktiga vänner ska ni väl stötta mig igenom de? även om de inte faller er bäst i smaken. Det är skillnad på vänner som ger råd och säger till om de är ett dåligt val men detta ni säger blir så himla genomskinligt, de blir så fel och jag blir så himla irriterad. Men hur ska man kunna berätta det? hur ska man kunna hindra era åsikter?


Bajs på allt, hihhiihihihihhiihi!!! eller ?

min ängel

Du är det finaste jag vet min ängel ! Jag hoppas du ser ner på oss, vart du än är. Även om det inte riktigt känns så så är du så nära du bara kan komma oss, inom oss i våra hjärtan! Du är så väl bevarad där.


Jag saknar dig !

Förlåt för alla depp inlägg. jag ska göra som min bästa syster sa, jag ska skaffa en dagbok så jag kan skriva av mig i den, inte sitta såhär öppet men just nu gör jag de, mest för min egen skull och jag vet att detta inte kommer bli en bra text på något sätt, men jag behöver detta, behöver skriva av mig återigen..


det har inte gått en lång tid efter begravningen nu, endast fyra dagar men de känns ändå annorlunda. Vissa glömmer känns de som , glömmer att man fortfarande kommer bära med sig sorgen över dig i en evighet. Men de sista jag har gjort är och glömt , det gör snarare bara ondare och ondare. För vissa dagar inser jag verkligen, att du har flygit iväg. Jag har fortfarande mina jobbiga frågor om allt kvar, det är de som tynger ner en. Något jag är himla glad över, de är alla minnen jag har kvar trots allt. Våra fulaste intern skämt och sedan att jag har de du skrivit om mig, även om du skrivit de kort "Käraste mubbe, minnerna med dig är sjuka. Dina boobs är helt galna" Så säger det allt! det fick med tiden då de var du&jag mot allt, mubbe&hubbe. Våra töntigaste och roligaste tider ihop men även de med mina boobs, för de är något som symboliserar vårat internskämt. Du har fått med allt och de är jag inte förvånad över, för du fick alltid de. Som din linda sa idag, man ska inte säga att du var glad för de låter så opersonligt och alla kan väl vara glada men du helena! Du spred glädje som ingen annan människa på våran värld. Det känns som om alla är så vilse nu, utan dig omkring oss. Du borde vara här hos oss. Jag kollade på alla gamla måne lag foton och du var med på varenda, jag trodde det skulle förbli så, det var liksom en självklarhet men detta har fått mig att inse att inte ta något förgivet ! Du ska veta vilken enorm tomhet du har lämnat kvar här på jorden. Idag tränade vi eurogym numret igen och jag ville bara ge upp men samtidigt kämpa, kunde bara tänka på dig dig dig ! allt jag tänker på nu för tiden är dig och det gör mig tokig. Vissa dagar är jag arg, glad, ledsen, det varierar och det stör mig så enormt. hur som, du ska veta hur omtyckt och älskad du var helena, tror knappast någon kommer bli så saknad som dig. En månad utan dig har varit den längsta, att vi nu ska få leva livet utan dig med oss, det känns som ett långt och jobbigt liv. Vi behöver dig!

so true


ångest

Fan fan fan ! har så mycket i skolan denna vecka att jag har sån sjuk ångest.

- Engelska bok, 154 sidor kvar tills imorgon.
- Svenska bok, över 100 sidor kvar tills på fredag.
- Matte A , nationella. Kommer gråta om jag inte klarar de igen !
- Reklam analys + nyhetsartikel i so tills imorgon. har inte ens börjat på den ena !


ibland hatar jag allt, bajs på de

-



ta vara på ditt liv för nu är det din stund på jorden



Snodde detta av en jätte härlig kille i min skola som heter hugo (är du nöjd nu)? men de var ju så bra !


betydelsefullt

Hallå där! Mina senaste dagar har varit så himla betydelsefulla, med blandade känslor.

I fredags var vi i skolan till tolv, de var öppethus träning men jag hade annat i hjärnan, Helena ! Vi kunde knappt hålla de inne men vi kämpade oss igenom dagen. Därefter åkte vi ner på stan och tröst åt ganska många av oss gymnaster sen så fixade vi fina rosor. Begravningen började vid två och den var så sjukt fin, Vi var ca 50 gymnaster som satt där med overall och silkes band för dig, bara för dig. Sedan var de en massa andra folk som också var där för dig, det var jätte fint allting! Men samtidigt så var de de hemskaste jag varit med om.. Att gå fram där du ligger i en kista, usch.. Efter var de fika och de blev blandat med skratt och tårar efter två timmars gråt konstant . Ögonen var helt ömma och man var helt slut. att få prata med din mamma om dig och allt gjorde så att jätte mycket lättade ! De var jobbigt men samtidigt så skönt för vi båda visste exakt vad gympan betydde för dig.

Därefter åkte jag hem en snabbis och duschade och packade sen åkte jag anko och michelle ut till sofia där matilda linda elin maya och sanna också var ! Vi hade så sjukt roligt, skrattade åt allt och åt pizza. De behövdes nog efter dagen. På kvällen åkte elin hem men vi andra stannade kvar för att vi skulle på öppethus dagen efter, vi var ute lite och sanna och michelle åkte traktor och vi bara skrattade&skrattade. Därefter var vi tvugna å stå ut medangelica och sanna som hade damp och inte kunde somna men tillslut somnade alla ! Vaknade vid halv sju och förberedde oss. Vi åkte åtta stycken i bilen med hög musik och taggade. Uppvisningen gick super bra faktiskt, många var impade och hela uppvisningen var jävligt bra & rolig!

Därefter åkte jag & angelica hem till henne och tog en powernap och sen gick vi över till mig då jag duschade och packade. sen började vi fixa oss för tjejmiddag hemma hos angelica, familjepizza, lurade av pizzautkörningen, dans, skratt, spel & mycket mer. Några killar trillade in också så de blev något som inte slutade förens klockan fem och då var de dags för mig och anko att städa, vi somnade vid sju på morgonen ! De var en jätte bra kväll, jag kände mig lite dum som skulle festa för första gången efter helenas död men samtidigt så kändes de bra, märkte vilket stort stöd jag har ifrån mina allra bästa vänner och de är de bästa. Dagen efter sov jag och anki (märker att jag kallar henne olika varje gång hon nämns) typ hela dagen och sen åkte jag på träning. På kvällen kom hem liten söt gäst hem till mig och sov över ! De var jätte skönt å få känna lite trygghet och nyss gick den personen.

Nu ska jag förbereda mig inför barn träningen sen efter skulle jag egentligen åkt till maja men har hur mycket som helst kvar i min bok som jag måste läsa ut ! Så jag ska hem å läsa hela natten ..

Tack till alla som jag tillbringat mina senaste dagar med, dom har varit så himla jobbiga men samtidigt så fina. Ni är de bästa jag har , i love you.

i wish you were here !


Begravnings dagen

idag är det på riktigt, idag ska vi stå där allihoppa och sörja för dig. det är så overkligt trots att det har gått en månad idag, den konstigaste månaden i mitt liv och framför allt den jobbigaste! jag försöker förklara för mig själv fler och fler gånger men det går inte in! Orden bara skär i mig.


"Hej finaste. Imorgon är en dag som man inte ska behöva gå igenom i så ung ålder. Att begrava sin fina kompis <3" Dom orden var jätte omtänksamma och fina, men den sista snutten fick mig och läsa smset med tårar i ögonen. Jag har inte fattat någonting än och när de nämner ditt namn eller något som berör riktigt mycket så är jag nere på botten igen.

Jag skulle göra vad som helst för att få slippa denna dag,vad som helst för att de skulle vara som vanligt! Jag älskar dig helena rabén, snälla kom tillbaka !

Anki my man

ikväll ska jag och några coola kisar i min klass på en teater, intressant! karin har ju valt ut den så den lär vara råbra, eller vad säger ni ?

Innan ska vi äta och jag&anki ska fan äta pizza!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR VRÅLHUNGRIG plus att vi har ju en plan vilket är att hamna i fängelse som rå fettosar i usa, sen få dödsstraff för då får man välja sin sista måltid vilket kommer bli tacos, pizza, kebab osvosvosv. like it !!! Här är en bild på oss i framtiden, gillade ankis idé så försökte vara lika häftig.. hihi

ohoooo, vem kan säga emot att vi är gangstahs fettos? hihi


helena

har aldrig viljat lägga in denna bild för den har jag inte varit något direkt fan av men jag måste för den här dagen och det här lägret på vackstanäs 2009 var något jag minns väldigt mycket! Jag linnea helena och linda var ledare och vi hade så sjukt roligt ihop, det är ett minne jag alltid kommer att bära med mig i livet.


imorgon

hejsan. Igår gick jag över till tove och sov hos henne, vi pluggade och somnade i tid! Duktigt av oss. knallade iväg till skolan på två lektioner som jag hade och nu har jag legat i badet i en timme och ska börja fixa mig lite.


Imorgon är de först öppethus träning, stess stess stess. Sedan kommer dagen jag länge varit rädd över, i en månad har jag bara önskat att denna dag inte ens ska få finnas, jag har önskat att ingenting utav detta skulle ha hänt. det är så fel, allting! Som tur är så har jag mina ca 40 gymnaster + anko som stöd plus massa annat folk och det är sjukt fint att så många är där imorgon, för helenas skull.

jag skrev ju tidigare att vissa säger att begravningar är för att säga farväl och det är nog de jag är rädd för, för jag vill inte det. som michelle sa "jag tänker inte säga farväl , aldrig" och så kommer det vara, hon ska leva kvar inom oss förevigt.


i will always remember you and your place in my heart is deep down, i love you .

your smile is one of a kind -


RSS 2.0