En sann vän!





inte alls irriterad, nej inte alls



ibland tycker jag att du är äcklig & jätteeeeeeeeeeee orespektlös :):):):) hihihihiih, hoppas du får aids och ruttnar, hihihihihihih. lovelove<3<3<3<3

Midsommar

hej mina friends!

Min midsommar bestod av saker man inte ens kan förklara, så kul men samtidigt lite spårad, men vad gör det om hundra år?

Jag orkar inte ens berätta men vi kom hem "säkert" klockan fem på natten efter mycket om & men..

Tack till de folket som jag fick tillbringa min midsommar med, riktigt trevligt & roligt! Puss


Just då hatade vi livet, lite bara..

Soumi, mumin


idag blev det klart, jag & hugo ska med min familj till finland i en vecka i sommar, vilket kommer bli underbart. enda sedan vi blev tillsammans har han tjatat om att jag är finsk och att vi måste dit, så frågan är..


Oletko onnellinen nyt minun kaunis ruotsalainen poika? <3




my angel

på måndag är det din dag, 18 år. varför får inte du uppleva den? det kommer bli hårt men vi ska göra det så gott vi kan, gamla måne + anki!


Vi saknar dig helena , när kommer du tillbaka egentligen? jag har inte vågat öppna ögonen än, bara stundvis.

never give up

hejsan. inatt har jag sovit som ett as, de enda posetiva var att jag hade hugo bredvid mig, som alla andra dagar i veckan! vaknade ständigt och har inte mått på topp men imorse vaknade vi iallafall runt tio och så åkte vi ner på stan, jag mötte upp maja på salongen och vi fixade våra naglar, det tog oss tre timmar men nu är dom fina!

När jag var hemma så umgicks jag lite med mina bröder och pappa. Nu de senaste timmarna har jag fastnat framför en film på fyran, "farliga sinnen". riktigt bra & gripande film, fällde några tårar, haha.

Snart ska jag börja packa och sedan fara till coop där maja jag ante och johanna ska handla inför imorgon (midsommar) , längtar!

ha en grym midsommar så hörs vi sen! Puss


Baby please dont go

Hej mina kära.

Mina dagar har bestått utav maja & hugo, till en stor del. Jag har varit ledig i snart en vecka och det har varit upp&ner, lite uttråkande men samtidigt så himla skönt.

Igår var jag hugo & hans mor på middag, riktigt trevligt. Därefter skulle vi ut till landet, årets ljusaste dag. Vi skulle total mysa men icke sa nicke, båtnyckeln var borta så de blev bara en vända till mariefred för att kolla om nyckeln var där och sedan hem, somnade runt ett..

Imorse åt vi lite nybakat bröd och myste tills jag drog till maja, vi drog snabbt ner på stan för att fixa våra naglar men dom hade ingen tid så det får bli imorgon, klockan 11 ! kul uppgång, haha, Är van å sova bort halva dagen nu.

Jag längtar otroligt tills på fredag, då de allra närmaste tjejerna är samlade med skönt folk & mysig midsommar!! blir dock lite ledsen över att jag vill fira med min pojkvän men det är en smäll man får ta, vi kommer ha det grymt på olika håll också.

Pussssssssssss

vart är dom?!



Någon kvinna i min närhet som möjligtvis har denna svarta klänning hemma hos sig? jag hittar den inte och har använt den bara endast ett få tal gånger förra sommaren, vill gärna ha den tillbaka ! Sedan saknar jag en hel del andra kläder, de rosa linnet som jag har på bilden längre ner på mig&tove, den kanske du har linda?! Aja, vill iallafall ha tillbaka en hel del ;)

Anki- "Ganska jätte död"

hejsan! det var ett tag sen, har inte haft tid eller ork att skriva.

Dagarna har flytit på, jobbat tillsammans med maja i tre dagar på rad, så vi har hängt en hel del, lite för mycket kanske? Nejmen inte alls ! vi har varit i stockholm och shoppat, ätit i mängder, myst, umgåts med folk osv. Men i förrgår var vi hemma hos porre, jobbade till nio sen åkte jag olivia och maja dit, hittade marcus victor jakob och några på bussen så dom åkte med oss och var med oss hela kvällen sen. Vi hade as kul, enda fram till första bussen ifrån pershagen sorligt nog, vid sex satt vi på bussen och på tåget påväg till östertälje dampade vi och alla som åkte till jobbet hatade oss! hahaha, riktigt kul. jag,anki&maja i farten, herregud!

Igår har jag aldrig varit så bakis, hihi. Jag låg och dog hela dagen i majas soffa, hade huvudvärk och var yr, men de var bara å kriga till jobbet i fyra timmar. När jag var klar köpte jag med mig varm kyckling, potatissallad, jordgubbar & godis och åkte hem till hugo, vi åt ihop och sen hade film kväll! Riktigt skönt.

Imorse vaknade jag och hugo runt ett och då åkte jag med mami och papi och köpte tält, så nu är det klart inför peace and love. Sedan åt vi tacos! Riktigt gott och kul å umgås lite med familjen igen, det var längesen.


Skriver mer en annan dag

För taggad för mitt eget bästa, inte okej
 

This is no new bad romance

hejhej! Nu är jag hemma efter ett besök hos doktorn efter två helt underbara&fina nätter ute i mariefred, på hugos land.

Vi åkte dit i söndags efter mitt jobb och sedan har vi varit där tills nu, (tisdag). Vi har solat lite, åkt båt, sovit, grillat, myst i mängder, spelat, ätit, tagit första doppet, ignorerat telefonen mm.

Vill tacka hugos vackra mamma&syster för dagarna plus hugo såklart! :) Kunde inte ha blivit bättre, riktigt mysigt.


Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan begära mig av till majsan, saknat henne liteeeeeeee. Puss



Finaste


Nu har jag bott hos min finaste vän i någon dag & jag har haft det så grymt, bara för att du är du tovis! Love


Styrka


Det här är något som ger mig styrka i vardagen, en allra bästa vän! Tack för att du finns


party like a rock star'

hejsan! Jag har inte riktigt hunnit skriva dom senaste dagarna men dom har varit helt underbara.

I onsdags var vi hos stoffe, han tog studenten och det blev en mycket sen kväll med massa alkohol men det gillar vi, somnade bredvid hugo hos tove runt fyra-fem. Under torsdagen var jag bakis, struntade i skolan och sen åkte jag till jobbet! Väl klar med jobbet vid åtta igår (torsdag) så hamnade jag och hugo hos tove igen, hon var ensam hemma och ville inte sova ensam. tjejerna var här och förade och sedan drog alla ut , då somnade jag och hugo tills tove kom in på natten och väckte oss lite.

Imorse var det skolavslutning och det känns så underbart att ha sommarlov ! Ikväll ska vi fira anki på riktigt, ska dit och äta mysa och dricka, underbar kväll för en underbar dag.

Ha det gott!

Två värdelösa bilder ifrån mottagningen, finns fler på fb.

Solen lyser även på de mörkaste av dagar

Hejjjjjjjjjjjjjj friends!!

Iförrgår så var en riktig lat dag för mig, vaknade bredvid hugo tills han drog hem i några timmar, då gick jag högst till affären för att köpa tacos, han äta sen var hugo tillbaka på sin plats igen. Vi låg och kollade bb finalen och somnade sött.

Igår så vaknade vi och jag skulle börja fixa mig för att möta upp tove&ida på stan, vi köpte mat och drog hem till "idas lägenhet", där kollade vi på honey och blev lite inspererade till att göra en dansvideo.. haha! Sedan lagade vi tacos, idag igen och åt gott tills vi drog till dalparken där vi träffade en hel del härligt folk. Vi var där i någon timme tills vi åkte hem då vi skulle starta våran fina video (denna kommer ni aldrig se skymten av kan jag lova) men vi hade riktigt kul! Väl klara med videon krigade vi för att hugo skulle komma och göra oss sällskap så han traskade in runt kvart i tolv och vi "kollade" på film och pratade. Sedan somnade vi alla tre så fint i tempur sängen! haha. Låg bredvid en som ville ha allt täcke (ida) och en som drömde marddrömmar och inte kunde andas pågrund av sin förkyldning (hugo) men de var en mysig natt.

Vaknade nu imorse runt elva och jag & ida traskade ner på stan. Hon tog bussen till skolan och jag drog hem! Är ledig idag också så nu ska jag sätta igång med två uppgifter,  har bara tre kvar i skolan, känns skönt.

Ha de gottttt! Puss


Jag saknar den här kvällen enormt mycket! Så himla kul, flippat & mysigt.



Har jag glömt å nämna att det är ca 30 grader idag? och så var de det igår också, Tänkte om ni inte har märkt det.

Hugo W



Nu ska jag hoppa in i duschen sen vänta på min finfina pojkvän som ska hålla mig sällskap under bigbrother finalen & min sjukhet!



Saknar mina tjejer, Känns som att jag borde umgåts med dom mycket nu när man har varit ledig men orken har inte riktigt funnits där.. Ni vet att jag älskar er

Avslutning för Pluto



En underbar sommar avslutning med de finaste små plutosarna & finaste föräldrarna! Riktigt mysiga bilder på världens bästa minilag, så stolt över tjejerna jämt.



7 månader




Sjuk

Hejsan!

Igår så åkte jag och anki hem till maja, hugo dissa oss ett tag. Vi åt gott och sedan åkte vi och hyrde film, vägen till video femman kan ha varit det roligaste, "follow that car" osv..

När vi väl var hemma hade vi åtta filmer å välja på, vi kollade på bårhuset och satt och skrek! Vågade inte ens gå på toa eller möta hugo och coffe utanför. Men dom kom iallafall och vi kollade lite på en film som hette pulse innan vi var tvungna å åka för att coffe skulle få skjuts till hans buss som gick halv ett. Efter det åkte jag och hugo hem, båda nästan lika sjuka! Inatt har jag sovit som ett as, svettats och frusit och nästan ramlat ur sängen pågrund av hugo, inte så bra å sova med någon när man är sjuk men det var gosigt ändå, som alltid!!

Nyss drog hugo och jag ligger fortfarande i sängen, jag ska städa och plugga lite under dagen sen kommer hugo hit ikväll och vi ska kolla på bigbrother finalen! Lediga imorgon, så skönt.

Ha det gott, puss


Det finns ingen finare än dig hugo, du är min allra bästa vän men samtidigt så himla mycket mer! Jag älskar dig hundra gånger om, tack för att du är du.


hungry for your love

Hej mina vänner!!

Gårdagen började bra med hugo bredvid mig som knappt kunde andas och var sjuk, iallafall så traskade vi ner på stan och jag tog tåget till majsan. Åt mat och tog det lite lugnt i solen tills jagåkte till jobbet. 16-19! Efter jobbet åkte jag ner på stan och mötte upp maja på tåget, vi åkte till haninge där vi grillade och åt gott och drack , körde även beerpong för en liten reminder av malta! Jag johanna och maja vann tre matcher i lag, känns som att vi är ruttiiiii. Därefter gick allt bra utför, hade sjukt roligt, bra cykelfärd med johannes blev det också, han ramlade och allt! Kvällen slutade runt halv fem då jag däckade på soffan. Vaknade imorse av att johanna ville ut i solen runt halv elva, så vi låg och solade i några timmar tills de andra gick upp! Låg i solen till ca ett och gympade lite på gräset, haha, riktigt mys. Nu har jag superfin shortsbränna, inte fint..

Vi skjutsade maja till jobbet och nu sitter jag ute på balkongen och lyssnar musik, åt lite nyss också.

Ska ta det lugnt tills vi ska hämta upp maja från jobbet vid åtta, ska åka hem till henne och grilla. Jag maja hugo johanna ante och förhoppningsvis christopher! Jag känner mig inte på topp så det blir väl en tidig läggning, men mat bör man ha innan så det blir mys..

Jag älskar mina tjejer, världens finaste gäng!


Every day with you makes me smile

Hejjjjjjjjj!!!!!!!!!!

Dagen igår var intressant. Började vid tolv och kollade på treorna som tog studenten, man blev väldigt avis , inte nog med det, sedan åkte jag hugo matilda linda frida stoffe michelle linda frida mm ner på stan och det var riktigt fint väder och dom åkte runt på flak! Därefter gick jag hem och åt lite gott med papi och kimmo! Sedan fixade jag mig och packade ihop och gick över till anki där hennes släkt befann sig, vi åt tårta och hade det gott innan tjejerna kom! Då åt vi smörgåstårta och drack och hade det hur bra som helst!! tills.. dom gick ut, då åktevi en bussresa till pershagen helt i onödan men hade roligt som bara vi kan, jag olli anna ida och maja. Därefter åkte vi ner på stan och åt kebab och hade det så jävla kul, olli trillade av stolen mm, vet inte om det var tröttheten som gjorde så att vi grät av skratt eller alkoholen men det var nog tröttheten eftersom vi var spiknyktraaaa! hihihihihi. Trots detta så åkte jag och ida hem sen och somnade runt ett, riktigt skönt.

Vaknade vid sju imorse och solen sken otroligt bra! Tog på mig shortsen och åkte till jobbet, 08:00-14:00! Därefter åkte jag bussen direkt hem till hugo där han låg halvdäckad, vi somnade i två timmar och när jag vaknade så hade han lagat mat, det blev kött och potatissallad, hans mor åt med oss också, satt ute i solen och allt, mys!!

Efter maten vilade vi lite tills vi bestämde oss för att ta en promenad i solen, runt maren men det var gosigt! Träffade på siira olli och ellen också.

Efter allt gick vi hem till tove där vi bosatte oss i soffan med lena anki och julia också!

Nu sitter vi hemma och hugo ska in på datorn sen ska vi sova. Imorgon blir det upp i tid för jag och tove ska på tomtits med småkillarna, riktigt kul!

Rörigt inlägg, jag vet, men det får ni stå ut med.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssss


fuuucccckkkaaa

idag vill jag bara kunna gå ut!!!!! anki fyller år & det är vackstas studen & hugo ska ut, fuck!


Dagen har iallafall varit riktigt mysig, kollade på studenterna sen åkte vi ner på stan och kollade vidare! Fick med mig två par linnen hem,kanske ska byta till en större storlekkkkk men vet ej än!


Nu ska jag hitta något å ha på mig sedan ska jag vidare till anki. Blir inget fucka ur för mig för jag ska jobba 08-14 imorgon, men vad gör det om hundra år?!


Pussshejejejjeje

Remember the days

Hej mina vänner! Igår så hade vi spex i skolan, kom dit vid åtta och då var allt kaos, ingen kunde någonting och allt verkade krascha men trots allt så blev spexet bra! Förvånansvärt bra. Riktigt kul hade vi faktiskt.

Därefter åkte vi ner på stan och tog en glass vid maren, tio tjejer och orre! Sedan kom hugo och coffe förbi.

Jag och anki fortsatte traska på stan och åt lite donken och därefter gick jag hem till hugo, vi tog det lugnt i ca en timme innan vi åkte till eskilstuna för att hämta upp signe och därefter hem igen. När vi var hemma hos hugo igen tog vi en promenad på en timme och det var mys! Därefter gick vi och la oss och vaknade tio nu imorse.

Gårdagen var faktiskt riktigt mysig, tack vare hugo! Världens finaste..


Nu ska jag bege mig till skolan för att se treorna ta studenten och vara orolig över min pojkvän som ska på studentmottagning och slutskivan.


Jag själv ska fira anki, för hon fyller 18 barre idag!!!! Helt sjukt.. Älskar dig kompis, hoppas du får den finaste dagen någonsin.


RSS 2.0