Så sant så


Lycka är inte att ha allt, lycka är att vara nöjd med det man har.


Här delar jag med mig av de som betyder mest för mig, får självklart inte med allt&alla men en stor del av mitt liv finns på bilderna. en bild säger mer än tusen ord! Helt klart.


Min matilda

Min Gosa

Mystjejerna, ni får mig att skratta & le som aldrig förr

Två av de viktigaste i mitt liv. Grekland trion !

De snyggaste tjejerna !

Gympa kärleken !

Så himla många härliga brudar, omtyckta som få

Min lycka

Min vardag, världsbäst

Så mycket kärlek

Mannen i mitt liv

Lite av de härligaste nykvarn brudarna plus annat härligt folk, som man alltid kan vara trygg&ha roligt med

Världens härligaste

Alla tjejmiddagar <3

MMA trion <3

Mina bästa

Kommer alltid finnas i hjärtat

Min tovis !

Kärlek mina damer

Thailand imorgon , 27 feb.

Igår var helt fantastiskt! Jag fick ett bra avslut pågrund av att jag ska iväg till thailand imorgon och kommer hem måndagen den 14 mars. Därav två veckor tills jag åker till malta med dom bästa, om jag längtar.

Igår insåg jag, att jag är så lyckligt lottad. Alla i tjejgänget ger så mycket, alla betyder så mycket.

Maja Junel, Tove Norman, Ida Sörensen, Angelica Hansson, Julia Andersson, Steffani Jakobsen, Anna Klum, Sofia Trotz, Emilia Eriksson, Erika Strand, Elin Sköld, Michelle Cortez, Frida Pettersson, Linda Ekström, Sofia Sulalampi, Matilda Bredenberg, Linnea Karkulahti, Maja Hed, Pauline Lindgren, Sara Steninger, Fredrika Farina, Tova Derk, Sanna Cortobius, Frida Gräns, Emma Karlsson, Olivia Lindberg!


Imorgon åker jag & jag ska ha det så bra jag bara kan, njuta & bara sola!


du, du ger mig så mycket energi i tillvaron. tack!

Live life

Det senaste dagarna har bara bestått av saker man måste göra, inte vill. Exakt som vi sa, livet går vidare för att man måste.

Idag har varit en omtumlande dag, har varit superglad hela dagen. Fick med mig bästa majsan till skolan och damp skrattade med anki frida olivia micho matilda och alla tjejerna! När jag kollar tillbaka på oss från tidigare idag och dagar innan så inser jag hur lycklig jag är, de är de bästa i mitt liv, alla brudarna.

Efter skolan åkte jag & anki till anna, helenas mamma. Det var jobbigt men samtidigt så himla skönt! Få prata ut om allt och bara umgås. Få påminnas om helena, kolla på bilder och gå in på hennes rum. Sgsf overalls jackan + hennes grå munktröja hängde på toan som orörd. du finns inte där mer, insåg jag då.. Vem ska ha på sig alla dina kläder? vem ska leva vidare som du? så många frågor, Men trots det så var det otroligt skönt. Min allra bästa vän angelica var med mig, vad mer kan man önska? Sedan att anna är världens härligaste människa, precis som sin dotter.


Så min dag har varit upp&ner. Nu ska jag försöka sova så jag kan vara taggad imorgon. Matilda ska firas stort!

På söndag drar jag vidare till thailand, längtar fast känner ändå att jag har så mycket här hemma som jag vill vara hos hela tiden, men det får jag ta tag i när jag kommer hem om två veckor. Kan behöva komma iväg & andas lite och sola&bli brun. Hur bra?

Vi hörs. Puss


livet rullar på, eller?

jag har hunnit med så mycket som ni har fått missa, tyvärr.

Har varit i Malta i fem dagar och blivit förälskad, i landet&bartendern. Jag var där med världens mest mobbade men fantastiska tjejer ♥ Helt underbart kul hade vi. Som tur så är en till resa till Malta bokad i mars, sex stycken blir vi och jag längtar så otroligt mycket.

Om två veckor åker jag till thailand så nu måste jag ligga i med plugget! Tyvärr så har jag redan ångest, engelska redovisning imorgon och jag vill bara sjunka igenom jorden, hatar såna saker men jag ska klara det.


Idag är det alla hjärtans dag och snart fyller jag & min anki 6 underbara facebook månader, då ska vi mysa med vin&oster. Älskar dig världens bästa vän


Min ängel

Jag orkar inte tänka "vi kommer aldrig att ses igen här nere" och dessa tankar men ikväll vill jag bara skrika, högt! Jag saknar dig så det svider i hjärtat. Jag lyssnar på dina låtar och minns, allt. världens finaste var du!


Tiden bara går och går, jag lever mitt liv men någonstans då och då så stannar jag upp och inser att du inte finns här, det är så orättvist. jag vet inte hur jag ska förklara min känsla, kom bara hem! jag orkar inte vara här utan dig längre, det var en sådan självklarhet att du alltid var med på alla lagbilder, träningar, skratt och allt. Men nu kommer vi aldrig få uppleva det igen.


Jag älskar dig Helena


RSS 2.0