Lov!

Yes, nu börjar mitt lov! Hade en bra kväll igår hos anni & sedan ute vid vackstanäs. Pratade, dansade, drack mm.


Jag har jobbat en vecka i streck, för många timmar så nu har jag lov i två dagar, det är ju alltid något!


Tovis

Ikväll kommer tovis hit & sover förhoppningsvis, kan bli hur mysigt som helst. Ska föreslå att ta en mysig kvällspromenad med anna!


Jag älskar dig tove sofia norman, min finaste vän!


Lyckliga vår dagar

Hej mina kära! Bloggandet är inte på topp jämt men tur är väl det att jag hittar hit ibland iallafall.


Mina senaste dagar har bestått av jobb, inget påsklov här inte! Från lördag-lördag. På coop & sen har jag spenderat två dagar hittills tillsammans med anki på torekällberget, eller ska vi säga anki hasse?! Vi har haft det asbra, imorgon ska vi göra smörgåstårtor + efterrätt till 60 pers sedan vara servitriser på en begravning. "ni ska le, men inte för mycket" "man får tänka på ett medlidande leende". Chefen där tycker jag går runt & ler hela tiden så han frågade om jag rökte hasch, skämt å sido. Sedan klagade han lite på att jag pratar hela tiden? som om inte angelica gör det, hihi.


Jag har även spenderat x antal nätter med min finaste pojkvän, han har sovit här i fyra nätter nu & jag får aldrig nog!


Hur som, mina dagar framöver ser ut som så. Torsdag, jobb sedan grillning hos luuuucas & sova hos majsan! Fredag, jobb på coop från 07:00 - 20:00, friday i am inlove, eller? Nejmen kvällen kommer bli mys. Ska bjuda hit några och kanske ta ett glas vin & ha det trevligt! På lördag blir det jobb 12-18 sedan tjejmiddag hos älskade anni! Kan bli hur bra som helst. Ser fram emot helgen.


Skrev där uppe att jag inte har påsklov men det har jag, på söndag&måndag. Hur nice?! Två dagar är bättre än ingenting!


Den vackraste människan som finns!

en fredag som aldrig förr

Igår var en händelserik kväll må jag säga! Kvällen började med att jag sofia & angelica fixade oss hos mig för att sedan kuta ner på centralen för att hinna med halv åtta tåget. Väl i rönninge/salem hemma hos michaela började vi dricka! Vi var där några timmar tills vi fick för oss att åka vidare till huddinge, påvägen möttes vi av polisen vilket ledde till att vi fick stå där i en halv timme och prata med dom, cp angelica&steffani. väl hos killen i huddinge var det sådär, folket var ganska trevligt men vi stannade bara någon timme tills jag fick fina samtal om att min fina pojkvän inte var på topp, nog sagt om det. Enda till fyra spenderade jag tid till att pyssla om honom men vad gör man inte? Jag hade ganska kul samtidigt ändå.


Imorse gick hugo vid halv elva & jag sov vidare, till två. Nu har jag ätit och försökt mentalt peppa mig till jobbet, 16-2215 ! lyckligt lottad tjej, eller? Idag ville jag göra allt annat än och jobba men nu är det bara och peppa till för tre dagar på coop.


Vi får se vart kvällen tar mig, blir bara en myskväll någonstans!

Puss

Saknar vaskatjejerna

Kommer aldrig förstå hur du kan vara borta


som en syster

Idag fyller inte vem som helst år, utan en vän som alltid stått mig väldigt nära om hjärtat. Nu för tiden ligger allt på botten. vi ses aldrig men när vi ses då är allt så himla härligt! Jag kommer aldrig glömma våra minnen, dagarna i stugan då vi badade, stängde in oss för att kolla bert, tog jättemysiga bilder osv. dagarna då vi bodde ensamma hos din pappa tillsammans, london var också ett minne jag sent kommer glömma plus att vi har gjort så himla mycket annat igenom våran vänskap!



Hoppas du får en grym födelsedag! jag ser dig fortfarande som något att se upp till, en riktig storesyster. Jag älskar dig maya irma elisabeth hed, grattis på 19års dagen <3


Jeavla svensk


Längtar tills på fredag, först kommer jag vara död efter nio timmars jobb men min kväll kommer toppas med mitt sällskap, har längtat så otroligt mycket!


& på lördag är det reunion av malta gänget, hur bra?!

MALTA 2011

älskar sverige, bor på malta (måste lånat tröjan)
fotboja
skratt
stripshow
bakisdag
solning
muttibeni
knä i murran
haff
sär - supa äta röka
förkrök
nordic bar
tatuering
12 timmars party
jag är från norrland, vill du hångla?
cheeseburgare & pommes
majonäs & ketchup
kasta saker på balkongen
jevla svensk
jevla densk (stavat som de låter)


Jg har verkligen haft den absolut bästa resan i mitt liv tillsammans med er! Vi har skapat så fina&grymma minnen tillsammans som jag sent kommer glömma. Älskar er tjejer

RSS 2.0