"the big five"


älskling

jag vet att jag har varit hård & ganska elak men trots allt så vet du att jag älskar dig!


jag börjar tröttna

Hejhej! Idag började jag jobba igen så nu är de tre veckor att ta sig igenom igen innan lovet är slut. De har inte hänt så mycket, eller i lördags var vi först i nykvarn sen hos olov. Blev att vara uppe till sex och vi hade massa roligt! Därefter har det inte alls hänt någonting, jag har legat hemma och igår besökte jag ida. Vi myste&sov ihop. Skönt å träffa henne igen efter att hon varit borta. Nu är de bara juls kvar å träffa! Saknar henne.

Imorgon jobbar jag bara tre timmar, åtta - elva. Skulle hängt med till olov ikväll men jag tackade nej! Jag orkar verkligen inte. Jag tror jag börjar bli sjuk för de första, har ont i halsmandlarna, huvudet och är snorig. Sen är jag bara allmänt trött på allt! Jag tror jag börjar tröttna på "livet" här i södertälje. Eller det är väl rätt upp&ner. Hoppas på en vändning snart faktiskt. hihi.

jaja, ska inte deppa sönder. Nu ska jag kolla på allsång med mina "trevliga" föräldrar.. Herregud, dom bråkar om kaffet nu? undra vart detta leder.. jaja, Heeeeeeeeeeeeddå


trött tjej 93

Jajaja jag är väldigt trött MEN snart kommer tove över och vi ska förbereda oss för en kväll i nykvarn. vi ska skaka rumpan och njuta av livet (: vila kan man ju göra sen, hihi.


borta bra

Hejhej! Kom nyss hem ifrån en lång&as bra trip. var ju på kryssning och det var sjukt kul! Vi drack, pratade, dansade & hade de så bra som bara vi kan. Dagen efter var vi sugna på att göra något så de blev att åka med johanna&andreas till haninge. vi var hemma hos andreas hela kvällen och drack&hade så sjukt roligt! Jag skrattade så jag fick kramp i magen pågrund av roliga ölspels regler + massa annat. De är sjukt att fyra personer kan sitta och ha sådär roligt. Senare på natten så skulle jag visa mina kvaliter och skulle gå ner i spagat, halvvägs nere så plingar det på dörren. vi stannar upp och kollar på varandra. Efter ett tag börjar jag&johanna kuta upp för trappen och skrika. Maja som är chockad står kvar och kollar på killarna igenom fönstret, när hon inser att vi sprungit iväg springer hon efter och skriker "DET ÄR TRE TURKAR!!!" inte så smart eftersom att de är ett väldigt lyhört hus. Vi skriker att andreas ska gå ner och öppna, och de gör han! Vi förberedde oss på de värsta. Johanna bad maja hämta telefonen (vilket ledde till att maja trodde johanna sa "hämta batongen" och ut springandes kom hon med en hårfön i handen) hm.. aja.. När andreas öppnade var de tre utlänningar som frågade om vi ville komma på fest för dom hade hört att vi lyssnat på musik tidigare! HAHAHAHA.. Så sjukt patetiskt att vi skrek, sprang, var skit rädda osv.. Men efter kunde vi iallafall skratta åt de! Somnade till en pingvin film i soffan.

Nu imorse har vi  bara varit ute lite vid andreas föräldrars båt och sånt, Orkar inte skriva så ordentligt just nu faktiskt.

Jag tackar verkligen för dagarna ihop med er! Jag har haft det så roligt&bra, som jag alltid har med er.

Ni får se bilder sen när johanna lagt upp dom :) Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Säger det bara en gång: Jag gör allt för hästen!

HEJ mina vänner. Jag har ju varit på en liten trip i örebro med min mor&bror. Vi var på äventyrsbad, bodde på hotell, åt god mat och hade det allmänt trevligt faktiskt. Kom hem igår (onsdag) då jag packade om och blev upphämtad av maja anna och josefine. Vi åkte till stallet och blev kvar där i x antal timmar. En jätte stackars häst var skadad så vi spenderade 6 timmar i stallet pågrund av att deras ägare var dum i huvudet och har åkt utomlands utan att säga till och varken svarar på telefonen eller något!! Helt crazyy ju! Jaja, hästen är i goda händer nu trots allt.

Kom hem runt elva, somnade vid ett. Nu är jag hos maja och vi lyssnar musik och taggar inför kryssningen som vi ska på ikväll! hihi. Ska bli så roligt.

Nu kom linus och hälsade på oss också, alltid lika trevligt.

Men nu ska jag runda av! Seeeeeeee yaaaah biatchessssss <3<3

IKVÄLL KÖR VI BRUTTAN!!!!!!!

hhhhhhhhhhh

det känns som att våra tankar har hunnit ikapp oss

Anna Brunnström

skärlet till att jag skriver om dig här är för att jag vill få ut mig både sorg&glädje. det känns så svårt att formulera mina ord till något vettigt i detta nu för att det är så svårt. Det jobbiga är att du ska lämna oss, sluta helt och göra det du är bäst på. Du har inte bara varit en grym tränare med många erfarenheter, du har också ställt upp som en underbar person, en trygg själ att vända sig till men framför allt en extra mamma! Jag minns jätte starkt en gång för några år sen när jag var så ledsen att jag skrek av sorg och då fanns du där. Jag minns hur du plockade upp mig med bilen och vi  bara körde runt överallt i ca 1-2 timmar! Vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord och du fick mig verkligen att inse saker och att lugna mig. Du satte mig i första hand! Även om telefonen ringde så gav du inte upp med att få mig på bättre tankar, du sket i allt omkring dig för min skull i dom timmarna. Du var verkligen där när jag inte hade någon lust till någonting.

Du har funnits för mig i mer än halva mitt liv och jag kan inte förstå att vi ska "ta farväl" nu. jag vet att vi kommer träffas och så men inte alls på samma sätt, du kommer inte finnas där på samma sätt nu och de är de som är så jobbigt att inse. När du berättade detta så föll jag ihop inom mig, jag ville hålla in tårarna. Det kom som en chock, ingen hade varnat mig. just nu försöker jag bara se de som de är och acceptera det men det gör ont! Ont att mista en utav de man värderar mest.

"Minna, är så glad att ha dig nära mig&oss igen. Du har saknats väldigt mycket. du bryr dig alltid om andra och har vad man behöver. Även om det är en kram eller ett hej. Det brukar inte vara några konstigheter runt dig&ditt smile. Känner sig trygg med dig och det är härligt. Allt kommer att gå bra, du är mogen. love / anna"

det är ord som du skrev om mig under veckan i danmark. Ord som sätter sig i hjärtat & framför allt ord som värmer.

Jag har inte så mycket mer att ge anna, men jag hoppas du kan se detta och förstå vad du betyder! Jag vet att hela laget kommer hålla med mig om mina ord om dig och jag vet att du kommer känna igen dig. Du är grym och jag älskar dig, världens bästa anna brunnström <3

tove norman (kom inte på något annat)

Kom precis hem från heron och bio med tove tim och lena! Den vi såg var eclips och den var faktiskt bra. Hade inga förväntningar när jag kom dit så de gjorde väl saken bättre :) Men den första är nog bäst, aja..

Imorgon åker jag min mamma och min bror till örebro för lite äventyrsbad & hotell och ha de allmänt trevligt. det ska bli mysigt. Kommer hem på onsdag sen åker jag på torsdag! Så nu har jag dagar att se fram emot, de är jag glad över :)

Jaja, nu ger jag upp detta inlägg men ville bara säga att jag älskar mina två cpbarn tove & maja <3

heron

just nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det heron med världens bästa mor&dotter (tove&lena)

skriver ikväll när jag kommer hem för jag känner att jag måste få ur mig ett å annat just nu faktiskt !

mogen bild, jo tack jag vet

bästa du


söndag

Hejhejhej! imorse vaknade jag runt tio och traskade ner på stan med min mor. Hittade en klänning till brölloppet jag ska på snart och även ett par skor. Sedan fick jag med mig ett par höga skjorts och två tröjor!

Alldeles snart ska jag iväg till nykvarn där min tränare bor, vi ska ha avslutning med gympan vilket innebär grillning, bad, gympa filmer & framför allt skratt!

Jag och min familj har precis kommit på att vi vill åka någonstans så vi kollar tåg&hotell till göteborg nu. Isåfall åker vi nog på tisdag och kommer hem onsdag. Sen på torsdag ska jag ju på kryssning! Myyyysigt.

bild från i höstas


anlände & sen iväg igen

Hejhej! Igår när jag kom hem runt åtta på kvällen så kom tove över. vi fixade oss och mötte upp steffani ida och julia på centralen och åkte till pershagen dit maja och brudsen kom också! Så kul å träffa dom igen faktiskt. Vi var där till sista bussen vid tjugo i ett, tyvärr så glömde vi våran väska vid bussgrejen men som tur så är den i säkra händer nu! Tack carro för det. Efter det åkte vi raka vägen hem till olov där det var krök med Eskil!!!!!! världens grymmaste kille, eller? hahahaha random som vanligt, älskare. Alla var fulla&glada osvosvosv. Kom hem vid fem och däckade. Var så glad över att jag fick sova i en säng, inte gjort det på en vecka <3<3

Imorse vaknade jag runt nio och jag tove och min familj åkte till stranden. Vi somnade där och åkte hem sen efter någon timme, sämst väder idag ju. Nu har vi handlat tacos så det står på schemat idag, slappa i sängen&äta ska jag göra! Intressant va?

Igår fick jag reda på att jag&sälen gänget åker på kryssning på torsdag, hur kul kommer inte det bli liksom?

Nu ska jag sluta prata. är super trött. Puss

denmark

Herregud vilken resa säger jag bara! Ångrar inte en enda sekund och jag är så glad över att jag följde med.

Jag har gympat&tränat grymt mycket, ätit piss lite & varit med seriöst världens bästa människor i drygt en vecka. Jag har skrattat tills jag gråtit och mått så jävla bra. Det här kommer verkligen vara ett minne för livet, alla stunder som vi kommer kunna sitta och prata om i flera år. Jag älskar er och jag har insett att jag behöver er för att kunna skratta som jag gjort. Jag älskar att vara en utav er! <3

Södertälje gymnastik & simförening förevigt. lag måne <3

 fler bilder hittar ni på facebook

packat och klart!

Hallådär. Jobbade sista dagen innan semester idag! Sex timmar avklarade och nu ska jag njuta ordentligt över två veckors ledighet. Är helt slut i både kropp&huvud.

Jag ska inte klaga för nu är väskan packad och imorgon vid åtta tiden så drar vi iväg till danmark i sex dagar och det ska bli så underbart. längtar som bara den!

Jag tänkte berätta lite om danmark. vi åker dit tre grupper på ett läger. Vi har tränat in ett "nummer" som är ca 10 minuter långt som vi ska visa upp på olika ställen inför en jävla massa folk. Vi ska visa upp i en hall, på en strand och sen på något till ställe. På kvällarna ska vi även gå på någon gala, någon fest och såna roliga saker. Sen ska vi även få köra andra saker som cykling&andra jobbiga pass. Så de blir en hel tränings vecka med massa roliga saker!

Är ganska stolt över mig själv, jag har ju inte gympat ordentligt på ca ett halv år eller mer och igår gympade jag i fyra timmar. volter och allt! :D som man brukar säga, det sitter i ryggraden trots att man inte tror det.

jaja, nu snart ska jag åka iväg till ida där julia&lucas också kommer befinna sig. ska umgås hela kvällen bara! Det blir gosigt.

Ha de bra alla! hörs när jag kommer hem den 16 juli

hora

JÄVLA KUKHPRA BAJSJISIHJSHUWRYEWHNJR!!!!!



råkade ta bort ett helt inlägg som jag skrev.... nu orkar jag inte skriva bara för de

vill bort nu tack

jag är deprimerad. vad händer? vilket sommarlov. Vad har vi gjort egentligen? festat lite.. det är allt! INTE OKEJ!

längtar till lördag då jag åker till danmark och efter det blir det antingen utomlands eller gotland eller något annat roligt. och det måste bli av! blir galen här hemma.

mina tjejer

Ida Sörensen & Julia Andersson !


.

vissa små saker kan verkligen lysa upp allt när man är på botten


mycket har hänt!

Hallå där. mycket har hänt sen senast, bor ju ensam som ni vet. Så har varit en hel del här, konstigt nog har jag inte haft något slags "krök" eller liknande. Men har varit så utmattad av allt jobb & hela livet.

I fredags så var jag ida sofia maja tove ida och emelie i haninge. Kvällen började helt underbart, hade as roligt när vi tjejer stod bakom baren och serverade drinkar, sjöng shot ramsor, dansade, drack& träffade folk! Allt var bra, lite stressigt men de får man ju räkna med. Till slutet blev allt omvänt.. Blod, gråt, slagsmål, sjukhus är allt jag kan säga! jag var helt panikslagen.. visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen där några timmar. Kom hem runt halv åtta på morgonen med ida efter en lååååååååång natt! De var ingen lätt match att vara där eller ta sig hem därifrån men vi klarade de, som vi brukar göra? vi alla kom hem trots allt.

I lördags var en bakis&ångest dag. Jag&ida låg och sov till tre, sen umgicks vi bara hela dagen. sån himla tur att jag har en vän som ida, världens solsken!

Vaknade idag vid kvart i åtta, hade försovit mig. Började jobbet åtta men hann dit! Cyklade i rasyfart. Nu har jag precis jobbat i fyra timmar och ska äta & vila lite. Sen ska jag cykla till jobbet igen och jobba tre timmar! Två pass på en dag, japp.

Imorgon blir det ett jobb pass till, sen är jag ledig en dag. SKÖNT!

Mina föräldrar kommer hem om ca 2 dagar och de är jag lycklig över. Saknar dom faktiskt jätte mycket. Det är såklart skönt att vara hemma men just nu jobbar jag , därför hinner jag inte ha något hos mig . Sen orkar jag inte städa, hålla koll & all vuxen göra som måste göras. Jätte jobbigt när man är såhär trött! Så är glad att dom kommer hem så jag slipper oroa mig om vem som ska sova hos mig varenda natt så jag slipper bli ensam. Mycket klag, jag vet. Men de blir väl så efter allt man sett dom senaste dagarna!

ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ida hälsar att gud är med dig var du än går. Hejdå
fler bilder finns på facebook

RSS 2.0