exakt som förr

när jag hade jobbat mina sex timmar fick jag skjuts hem av lena och framför mig hade jag en kväll med matilda linda och maya. Vi spelade kort, drack lite, rökte vattenpipa & bara pratade i timmar! De var hur bra som helst och som vi pratade om, de är alltid som förut! trots att vi inte har varit samlade på hur länge som helst. Alla känner varandra utan och innan och man förstår sig verkligen på varandra. Det kallar vi äkta vänskap!

Somnade runt tre efter allt och vaknade av att matilda väckte mig och ville uuuuuut i solen! Vi hetsade upp, Åkte till stan för att äta på nancys! underbart gott. Därefter åkte jag maya matilda och tove hem till matilda. Vi hoppade studsmatta med vatten ballonger på, med vattenspridare och så solade vi och hade de roligt bara!

Vid fem åkte jag hem och förberedde mig för träning. länge sen man träffade alla, men de var som vanligt. vi övade på alla saker inför danmark om ca en vecka! De ska bli hur kul som helst att åka dit med laget.

Vid nio var träningen slut och jag åkte bil hem med maya. Dom skjutsade mig till maja där ingen av brudarna höll hus. Så jag fick ta tåget hem igen och då ville jag bara ha hem mamma&pappa!! Blev fan deprimerad när hon skrev sms.. Jobbigt läge.

Väl hemma för ca en timme sen duschade jag, åt tacos & nu smsade tove och sa att hon faktiskt kan komma och sova hos mig, så jag slipper sova ensam för jag dör hellre! Läskigt!

Aja, nu ska jag sluta prata och fixa lite till fåglarna som tyvärr måste få mat&vatten. hihi. Pusssssshej

Jag saknar er redan trots att jag varit ensam i ca två dagar. Ni är det bästa som finns!


loooonly

Hej! Igår lämnade mina föräldrar mig här ensam i våran lilla lägenhet.
På kvällen igår befann vi oss hos majas pappa i brunnsäng, de blev ett litet party med några roliga killar! Somnade kring fyra. Vaknade idag av att maja åkt till akuten för att kolla sin fot. Hon trodde nämligen att hon klarade av en volt på studsmattan, men icke sa nicke. Hon ringde mig nyss och har precis rönkat den! Stackars liten. Har lekt lite med sofia såhär på morgonen också men nu har hon åkt hem och jag sitter här.

Snart ska jag klä på mig och traska till jobbet. Fyra - tio! Usch.. Men måste ju.
sen ikväll kommer matilda hit och får bli min säng kamrat, känns bra. Vi har mycket att prata om <3


livet har sina goda stunder


midsommar

Hej mina vänner!
I torsdags efter jobbet (vid tio) åkte jag hem till ida, helt slut! så sjukt mycket folk som handlar innan midsommar. Då iallafall var lucas, anna&julia också där. Vi kollade på "farsan" och fyfan vad vi skrattade. Underbar film! Därefter somnade jag julia och ida väldigt gott runt två. Vaknade upp vid nio hemma hos ida och skulle förbereda oss för midsommar & västerljung. Vi hittade dit trots allt och var där några timmar på dagen! De var trevligt att träffa alla brudar från skolan igen. att vara samlade känns alltid bra ! och kändes alldeles utmärkt att få hälsa på cecilias omtalade ställe. hahaha! Dagen var bra, fick se anko köra "bull ridning" . Man ´skrattar ju av namnet förfan, men de var så de var.

Vi åkte hem runt tre och åkte direkt hem till ida. Åt lite mat och började fixa oss fina! Därefter vid klockan åtta-nio var vi hemma hos lööv. Med fina kransar & en fin midsommarstång som några av tjejerna faktiskt gjorde helt själva. De var så underbart när vi satte på groddansen och alla 25-30 pers dansade & skrattade tillsammans! Vi som tillbringat något år tillsammans. Sen när vi körde "turk" låten, Ännu bättre kan jag lova! Ni missade något ni somn inte var där. Kvällen var bra och slutade runt fyra då vi däckade hemma hos löövet.

vaknade runt sju och snoozade till åtta. Mådde dåligt & var trött men de var ingen tvekan! jag skulle upp.

Nu sitter jag här massa timmar senare, sovit tre timmar och jobbat i sju timmar! Är helt död helt enkelt. Men de har varit roliga dagar så de är de väl värt. Sitter och lyssnar på min favorit låt "billionair" och pratar med  emil, som är min älskade klasskompis.

Nu ska jag gå och dö i min säng och tagga för jobb imorgon från 12-19! Jobbigt men pengarnaaaaaaa rullar in som dom ska.

Förresten, imorgon är de ff, i runt två veckor. Vet inte om jag kommer klara mig utan min familj!! vågar inte sova ensam och idag hade vi de så himla bra när vi satt och åt tacos. Skrattade åt massa och då insåg jag verkligen att jag är lyckligt lottad. Men jag ska klara mig, kan ju faktiskt laga mat, städa, tvätta osv!


listening on a memory

just nu sitter jag och lyssnar på to be with you med mr big.
påminner mig så sjukt mycket om oss syrran!



i am on my way up bitch

HEJHEJHEJHEJJ!!!!!!!!!! idag är jag glad men trött minna.

Igår blev det inte riktigt som tänkt, de blev att jonathan lånade en stuga på sitt jobb ute på eklundsnäs. Vi sov över där, åtta pers. Vi hade roligt&mysigt enda fram till fyra , om jag minns rätt. idag blev de tidig uppgång och så drog vi ner på stan och åt kebabhouse, och därefter åkte jag&tove raka vägen hem. Jag duschade och nu sitter jag här och njuter av låten "billionaire". Tack jonathan, maja, ida, anna, tobias, tove & robin för igår!


När jag kom hem fick jag reda på att mina föräldrar drar till finland nästa vecka, så är ensam nästa vecka plus ännu mer! de blir naaaaaaaaaaaaaaajs. Plus att jag bor hos ida nu i veckan, från onsdag-fredag. UNDERBART!


Längtar till helgen, då är de midsommar, efterlängtat kobingo & härliga tjejer.


trosa

Hej mina kära vänner!

Igår åkte jag & mina allra bästa vänner, tove&maja till trosa för ett äventyr! Packningen var laddad med bra saker och vi hittade till lägenheten trots allt. Den var liten men mysig. Vi satt där någon timme och förade samtidigt som vi pratade om allt vi tre. Efter det så mötte vi upp bellis, maria&de andra för party! Vi var hos någon patrik och de var roligt och mycket trevligt folk.

Kom hem till lägenheten runt fem och somnade direkt. Vaknade imorse och åt frulle och städade, sen var de dags för hemfärd.. Nästa gång måste vi allt stanna några dagar längre brudar, så de blir ett riktigt äventyr!

Ikväll blir de tältning på malmsjön med massa folk. Ska bli jätte kul.

Puss
bild från förra sommaren

försöker samla mig och samtidigt förstå

jag försöker samla mina ord för att de ska komma ut rätt samtidigt som jag försöker att förstå mina känslor och min kropp. Förstår inte alls hur den vill ha de och de gör mig tokig, vet inte vad jag ska ta mig till. de känns rätt men samtidigt så himla fel! de gör mig ledsen. att tänka på timmarna när vi bara låg och pratade tillsammans i sängen, de får mig att ångra mig så grovt men samtidigt på något väldigt konstigt sätt känns de här som de "rätta". Vi får se med tiden vad som händer. jag vet att de känns skit just nu, du är inte ensam <3

jag har aldrig känt mig som en sämre människa

nu går jag och sover. hejdå

Sommaren är underbar

Jag är lycklig, solen skiner & mina vänner är bäst i hela världen!

som ni kanske förstår så har jag knappt haft tid för att skriva eller sitta här. Solen skiner och vi har varit på stranden i två dagar nu. Så himla skönt. Sen grillade vi även alla tjejer hos maja igår och efter de drog vi vidare till rubens stuga! Hur mys&kul som helst.

Ska hoppa in i duschen för tre timmars jobb och sen får vi se vad kvällen bjuder på.


måndag

Idag vaknade jag vid halv ett och var redan uttråkad så jag smsade en gammal men fin vän, frida nygren! Så vi ska ner på stan och sen får vi väl se vad som sker idag, jobbar ju vid sju imorgon bitti så de blir att ta de lugnt.

Är de bara jag eller varför känns de inte som sommarlov? blir tokig.. VILL ÅKA IVÄG!!

lördag&söndag

Hur ska man definera denna kväll då?

mycket folk
bra party
bada topless

ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga men kvällen var toppen! verkligen :)

På söndagen vaknade jag&maja hemma hos ludvig. Vi åkte ner på stan och åt och fixade en sak som vi ska ha till sommaren ;) Därefter åkte jag hem och sov i flera timmar innan jag åkte för att jobba, jobbade i tre timmar! Sen åkte jag hem och kollade på the notebook och åt chips, Underbar film faktiskt.




i farten

Hejsan! Igår var katastrof. Orkar inte ens förklara nu, det får bli i nästa inlägg..

Slänger in ett inlägg fort nu innan jag ska till jobbet. Jobb i fem timmar sen blir det att åka vidare hem till ludvig där det nalkas fest! Underbart. Förra gången var den bästa festen så får hoppas att de blir lyckat ikväll med, men det ska de nog bli. PUSSHEJ

på gång

Hejdär! Imorse efter att jag hade skrivit så gick jag&ida ner för att äta frukost sen efter det kollade vi på en jätte bra film som hette stick it, den handlade om gymnastik faktiskt. Därefter somnade vi båda två, från ungefär tre till sex! Vaknade och åkte hem. Så vi har iprincip bara sovit hela dagen, men de var såååå skönt.

Snart kommer världens bästa pojkvän hit och förblir min underhållning för kvällen.

Imorgon ska vi först på igelstas avslutning sen bär det av till stockholm för tims student. Efter de blir de middag med familjen och sen hem till tove för att förbereda oss till gnestas lokalfest men även vara där på student mottagning! Ser fram emot imorgon, så nu blir de en lugn kväll.

Kysssssssssssssss

I love you ida sörensen

i really love you all

Hejsan! Igår vid ca sju så möttes alla upp på barollo, vi åt mat&dessert och satt där i fem timmar och pratade om allt mellan himmel & jord. Det var hur mysigt, roligt&bra som helst faktiskt. jag har de bästa tjejerna till vänner, det insåg jag verkligen igår. <3

Nu är det sommarlov på riktigt, jag&ida vaknade vid ett. Så himla skönt att äntligen få sova ut!

det här är det finaste jag har! tyvärr så är inte jag&maja med på bilden men det kvittar ju.

angelica lever för hoppet

Hallå där mina kära underbara vänner&ovänner!

Igår var jag & maja en sväng i nykvarn och firade mathias som tagit studenten, super trevligt faktiskt. Roliga&pinsamma händelser och hemresan var ... bra ? hahahaha, kvällen slutade vid ca tre då jag&maja däckade!
 
Vaknade dagen efter vid ÅTTA. duschade och fixade mig till skolavslutningen, inte mycket att hurra för eftersom hanna&niklas slutar.. riktigt sorligt faktiskt :/ Men sånt är livet, antar jag!

Har varit och kollat igelstas fina studenter på stan&skolan och nu sitter jag här och lyssnar på angelica som fiser, pratar & är allmänt sig själv, tolka det hur du vill! Hon tycker även att hon är bäst, hm..

Ajaaaaaa ikväll blir det mys på barollo med bästa tjejerna!
angelica maja tove cecilia linda frida julia ida och folk.. höhöhöhöhööhöhöhö



Tjaaadåååååååååå

älskade älskade

hejhej! Igår jobbade jag i sju timmar på kära coop, det var jobbigt men samtidigt roligt.
ellen maja och massa roliga jobbade så jag hade underhållning. Efter jobbet åkte jag hem och bara låg död i min säng tills min pojkvän kom hit, det var mysigt. vi somnade lite sent men det var de värt. Imorse gick han tidigt och sen åkte jag till skolan lite senare som varje måndag. hade datorkunskaps prov&svenska läsförståelse. Sen hämtade mamma upp mig så vi handlade, åkte hem och sen åkte jag direkt till maja och umgicks lite med henne linus och jakob! Nu sitter jag hemma och ska snart äta. Skickade nyss in det sista arbetet för terminen! hur skönt som helst. Nu är det verkligen slut snart. 

Ikväll kommer anton till mig igen, det blir mysigt. älskar att vara med honom!

Pusshej

lugn helg

Hejhej! igår var jag först i skolan, hade arbetssätt och lärande prov som gick bra!
sen slutade jag vid tolv men stannade i skolan till två och kollade på när treorna tog studenten. Jag längtar som en tok tills det är våran tur! fast jag kommer älska dom här två åren vi har kvar så dom får gärna vara. Efter skolan åkte jag emma frida och anko ne rpå stan och träffade lite folk och kollade på mer flak! Därefter åkte jag raka vägen till jobbet. Jobbade i tre timmar sen åkte jag vill majas hus och gjorde mat åt mig själv i min ensamhet, eller cp hundarna som hade kissat bajsat och käkat överallt var där! Sen kom majas mormor&morfar och var mitt sällskap tills ågren och rasmus kom så vi gick över till tove. Vi spenderade kvällen där med lite blandat folk, ca 15 pers. satt ute och umgicks bara! Sen åkte jag hem, fick med mig min pojkvän. Vi somnade direkt när vi la oss i sängen så det var inge mer med det.

Idag (lördag) vaknade jag&anton vid ca tio. vid tolv åkte jag&tove till våran huvudstad, vi åt gott och hade det trevligt ! fick med mig en kjol och den klänningen jag har tjatat om ett tag nu, så det kändes super bra. Efter stockholm så åkte jag hem och då kom anton & några i min släkt hit. Vi grillade och hade det mysigt. Lekte lite med barnen osv, sen åkte jag&tovis till hennes pappa och där var vi. Jag maja och tove :) satt och myste bara. Åkte hem runt elva och nu sitter jag här med min bror och äter chips..

Vill tacka alla mina älskade som lyser upp mitt liv! Puss


"plötsligt händer det"

Hejsan mina kära vänner!
Igår var jag i skolan till tolv, vi hade idrott ute. Alla söta små hockey pojkar låg uppraddade så fint i solen och stekte så jag&mina alldeles för roliga tjejer hämtade hinkar och förstörde allt med vatten över dom! Det blev ett jävla stort vattenkrig tills vi tjejer var helt dyngsura. Men det var de värt! Så jävla roligt . haha

Därefter hämtade maja upp mig på stan och vi åkte till henne för att fixa oss och sen var de bara att åka vidare till tumba och johannas student! Det var roligt att se, man blev rätt sugen själv också. Efter de åkte vi hem till maja och förberedde i några timmar tills allt folk kom. Då blev det liv i huset med 55 pers. Vi hade roligt ända fram till två på natten!

Idag i skolan var jag världens tröttaste tjej, men inte stoppade de någonting. Vi hade super roligt som vanligt. först skedde ett "plötsligt händer det" moment, som vi inte ska prata om ALLS! men de fick oss tjejer att skratta väldigt mycket. Sen kollade vi spexet för treorna och fyfan vad vi skrattade, riktigt roligt. Längtar tills vi är treor! haha.

Har haft två prov idag också, ett i svenskan&ett på idrotten. De gick okej!

Senare ska jag till kansliet och få mina pengar för terminen med barnen sen ska jag bara sova!!!

Byeeeeeeeeeeee

gosigt

hejdär! Det blev inget stockholm idag för tove blev sjuk och jag blev mobbad :(
så får ta de någon annan dag..

Idag är inte jag på topp, sitter redan i mjukis kläder och är förberedd på att sova, ungefär.
Måste ju såklart plugga lite men nu väntar på att min baby ska komma sen blir de väl bara å ta de lugnt.

Pusshej

Tråkigt!

Fick just reda på att niklas ska börja en annan skola nästa termin.
hanna ska också byta plus två till i skolan! Sånt är så himla tråkigt.
Jag har kommit vissa nära så de blir lite jobbigt, men dom gör det såklart för sitt eget bästa!


Hoppas du är nöjd med ditt val nu niklas,
jag kommer aldrig glömma kvällarna när vi pratade ut om allt vad folk&du än tycker. Du är en super bra kille, det vet du att jag tycker vännen <3




RSS 2.0