Free fallin'


Lag måne är helt klart det finaste jag har fått uppleva i mitt liv! alla minnen sitter så djupt inne i hjärtat trots att mitt hjärta blöder utan er, utan helena. Jag älskar er, vi är starka och kan klara av allt! Det här är vänskap förevigt, oavsett vad.


Du finns med oss hela tiden helena


love





"Ord känns så meningslöst när jag ska beskriva hur mycket jag älskar dig.
Det är en känsla som knappt går att beskriva"



hahahaha, världens fulaste bild på mig. Charmigt minna!


Skin skin, som den sol du är!

hejsan mina vänner. Helgen har varit väldigtväldigt trevlig men jag har inte varit på topp har jag känt! har åkt hem hyffsat i tid hela tiden men vad gör det om hundra år?


I fredags berättade jag väl om, vi åt på barolo och sen vidare till östertälje och kvällen avslutades hos hugo! Jag älskar maja för att låten som jag har som rubrik kom upp på festen och jag kopplade det direkt till helena men då vände maja allting för att inte göra det känsligt så började hon dansa fult och sjöng det som om den var till mig!


i lördags jobbade jag tre till sex och sedan hämtade hugo & zäta upp mig för att åka till fia. Vi grillade och drack och kollade fotbollen som var! Ett helt gäng av fias vänner och vi tjejer, riktigt kul å träffa annat folk ibland.


Kvällen avslutades runt ett då jag emelie och olivia åkte hem, jag sov hos hugo .


Vi vaknade sent idag, runt halv ett-ett. Nu sitter jag hemma och förbereder inför jobb ikväll igen! Jobbigt men bra. Sedan kommer hugo hit ikväll! Kan bli braaaaaaa.


Nu ska jag ge upp datorn och försöka hoppa in i duschen, pussssssss


Jag saknar dig helena raben, jag kommer och hälsar på dig snart, i tveta. Såg din fina gravplats på bild!

Everytime me touch

Hejjjjsaaaaaaan!! Igår så slutade jag vid tio men bestämde mig för att vara i skolan till tolv, sen åkte jag och hugo hem, vi låg och kollade tv och somnade ett tag! Sen hade vi våra fina brottningsmatcher som vi alltid har, haha.

När hugo drog hem runt fem så började jag duscha och fixa mig, sedan gick jag och mamma över till ingalill och frida där vi åt! Det var riktigt mys, tacopaj och allt.

Sedan gick jag vidare ner på stan till tove, hon fixade sig och vi drack lite innan vi gick till folket på barolo! Var jättekul å träffa tex elin emelie och hanna som var riktigt längesen, dock var vi inte där så länge för dom andra skulle ut så vi drog vidare till östertälje jag och maja. Där var det blandat men bra folk! Kvällen slutade hemma hos hugo i hans säng runt tre tiden, väldigt tryggt och skönt.

Vaknade runt halv ett och nu sitter jag hemma, ska snart förbereda mig till jobbet till sex. Kvällen kommer spenderas hos fia med grillning & dricka! Mys


Ett gäng med världens finaste människor


Ändrade planer



hahaha sämst jag är! ska inte alls sova ensam inatt, blev bjuden över till bästa olli så jag och anki ska sova där, kan bli hur mys som helst. Om jag inte sovit ensam från och med malta till nu kan jag lika gärna fortsätta på grejen, att aldrig sova ensam!!


Världens mest mobbade bild nästan men det här är mina mysiga tjejer




I forever keeping my angel close

Hej mina vänner! Idag är jag i ett deppmode men jag krigar på ändå.

Kvällen igår var helt fantastiskt, hugo kom hit och vi låg och pratade som vanligt, men igår så, återigen insåg jag hur rätt jag hade valt! Vi känner varandra så djupt, vi kan prata om allt face to face, det är inget och dölja mellan oss. Jag känner att jag har hittat en själsfrände! Jag har aldrig känt såhär förut, jag är helt otroligt lycklig av bara tanken.

Inatt ska jag sova ensam för första gången på länge, känns tomt men det kan också bli lite skönt!


imorgon blir det ip med skolan och sen ta det lugnt och plugga, förhoppningsvis få träffa tove&maja! Har längtat efter dom som tusan och dom är hemma ikväll, ren lycka över det.


ha det braaaaaaaaaaaaaaaa
love

This is the kind of friendship that i will keep by my side, forever. I love you !


En vän värd allt




Vill tacka michelle för dagarna jag har haft med henne också!
Har alltid helt underbart roligt med dig & jag älskar dig, pussss


Mysigaste dagen!

Hej mina vänner!

Igår var jag riktigt seg, hade varit uppe sent två nätter efter min otroligt roliga helg så jag sov hela dagen och pluggade i typ sju timmar på träningslära provet, sedan somnade jag lite i badkaret osv. men jag kämpade mig upp och sov hos hugo, vi kollade solsidan sedan gick vi och la oss men det blev lite sent för all diskution vi hade! Men det var skönt. (misstolka inget)

Imorse vaknade vi trötta som svin men krigade oss till provet. Vi klarade oss bra, vg & mvg, riktigt duktiga är vi! Därefter hade vi hål så då åkte jag linda matilda och michelle ner på stan där vi åt. Väl tillbaka i skolan hade vi en lektion där jag dampade med anki och var trött.

Hoppade av bussen vid anki med michelle och vi gick hem till henne, satt i solen och åt rostbiff med potatissallad och kladdkaka som efterrätt. Riktigt mysigt hade vi det!!

Nu sitter jag hos mig och är uttråkad. blir alltid det när de är fint väder, vill hitta på något men jag ska ta mig i kragen och plugga lite innan vi ska hitta på något, antingen ska vi på bio eller så ska jag och hugo hem till anki för lite mys, får se vart kvällen leder helt enkelt.


Ha det bra! Pussss

Det här är världens bästa vän

I hope you had the time of your life

Saknaden efter dig kommer aldrig bli lättare. Den blir snarare jobbigare för varje dag som går! Det var så längesen jag såg dig och nu önskar jag så innerligt att allt var som förut. Finaste finaste helena!  


Sällskap



Fick precis ett sms och ska få fint sällskap överrrrrrrrrrrrrrr, ingen mindre än fridaaaaaaaaa nygren kommer hit! Mys


Gammal vänskap rostar aldrig


it's now or never

Nu är helgen över och den har varit helt underbar!

Igår så sov jag och hugo ett tag som jag skrev, därefter möttes jag & michelle på stan för att köpa present till junne, en klocka blev det. Därefter köpte vi lite mat och gick upp till mig. Vi tog det lugnt och prata om allt mellan himmel och jord tills matilda linda och anki kom för att äta middag här. Vi åt ett tag och sen kom hugo & sofia förbi en stund. Vi satt ute på balkongen och pratade och hade det mysigt tills jag & michelle fick skjuts av ruben till hovsjö där lokalen var. Vi hade det mysigt hela kvällen och det hände ett och annat roligt. Kan tyvärr inte nämna det på blogget.

Kvällen slutade med att vi åkte till centralen där vi mötte upp emil och pontus som jag var med hela kvällen, åt lite på kebaben och träffade folk.

Jag anki och michelle däckade runt fem tiden efter en riktigt bra kväll.

Nu sitter jag ute på balkongen, solar & pluggar till träningslära provet imorgon. Inte allt bra för planerad, men jag ska kriga tills ikväll då jag ska till hugo så ska vi plugga lite på det tillsammans eftersom att han också har det provet.. Önska oss lycka till !

Nu väntar jag på att min familj ska komma hem, glömde pappas födelsedag igår också.. Fan också, aja grattis bästa papi i efterskott! Livet är inte alltid på topp när man är stressad och glömmer saker, men så är det.

Ha det braaaaaa!

Världens finaste pojkvän


världen går under idag, eller?

vi har klarat oss. jorden har inte gått under trots att klockan paserat 18:00 i Nya Zeland. Gud var väl glad idag.

Ikväll ska jag & michelle fira junne men innan ska matilda linda och anki komma hit på lite middag och tjejmys! Det kommer bli grymt. bara tagga om trots den finfina baksmällan!

Pusssssssssssss

Saknar mina finaste vänner som är på malta <3

You can count on me


What are words

Hejhej!

Igår var helt underbart. Efter jobbet åkte jag hem till hugo ett tag tills vi mötte upp fia ida julia och steffe på stan för att gå till emelie. Där var emelie länn jennie och hennes pojkvän, plus att anki också kom sen!

Vi drack och var glada och hade det sjukt bra faktiskt, mysigt men roligt.

Kvällen avslutades inte förens runt fyra-fem då jag hugo och anki traskade hem. Somnade runt sex-sju och imorse när jag vaknade vaknade jag utan hugo men med en lapp en bit ifrån sängen. Jag blev så himla glad, såna små grejer kan innebära så mycket !



"Puss min älskling ♥ Jag blir glad av att få vara med och hos dig. Du gör mig stark. Tack för att du finns! Vi hörs sen när du vaknar. Jag älskar dig!"




empty room since you been gone

hejjjjj mina fina.

Just nu sitter jag hemma ensam, för första gången på länge!

Har umgåts med hugo några dagar nu i streck känns det som. Igår var vi bara i skolan sen jobbade jag, efter jobbet hämtade han upp mig så åkte vi till eskilstuna och hämtade upp signe och därmed åkte vi hem och mös. Familjen drog igår :(

Idag har vi sovit ut lite tills vi var i skolan en timme, åkte hem med hugo christoffer ramona och frida P ! Jag & frida åt lite pyttipanna sen gick vi över till rammis och umgicks med resten.

nyss åkte dom iväg och jag sitter här, ska nog ta mig ett bad och ladda inför jobbet. Ser fram emot en ledig helg och flipp!


Haaaaaaa de bra, pusssssss

Har funnit lyckan med er




Åh rocka på

hejjjjjjjjsan.

Igår sov jag hemma hos tovis, med ida&julia också. Riktigt mysigt! Åt tacos och kollade bb tillsammans.

Idag ringde min finaste pojkvän mig och meddelande att han har fått sitt efterlängtade körkort, så duktig! Nu är han iväg och dömmer men ska komma hit direkt efter. Längtar efter honom!

Men för att inte dra för mycket tid åt hugo på denna blogg, hehe. Så ska jag väl berätta att imorgon drar mina finaste iväg, maja tove mamma pappa och bror! Kan bli svårt, några dagar och allt. Plus att dom ska till finaste malta, jag är så avis. Men vi ska dit igen i november, ellerhur tjejer?!

Jag har inte så mycket att skriva, har just gjort klart en till uppgift och ska plugga till psykologi provet imorgon innan hugo traskar in!

Ha det gott, pusssssssssssssssssssss

Det är en lång väg ner och vi skulle aldrig falla ner!



Det här har inte varit min längsta relation till någon men det har absolut varit den bästa! I motvind & medvind.



Jag älskar dig maja ragna viktoria junel !




ostbågar&dipp

Hej igen. Mina fem timmar på coop ikväll kändes som 70 timmar, men nu är det äntligen över!

Sitter och äter ostbågar&dipp och jag mår inte riktigt som jag ska, kanske skippar school imorgon! Måste vila lite också, inte riktigt hunnit med det i helgen.

Hugo är hos sin pappa och därmed inte hos mig, på våran dag. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket! Kan inte riktigt vara utan honom över en dag, det går bara inte. Som tur är så kommer han hit och bebor sig hos mig imorgon & torsdag-söndag! Jag kommer vara den lyckligaste tjejen på jorden då.


Du är den finaste jag vet, mitt mys! En bästa vän men samtidigt så mycket mer.




Liveeeet

Hej mina vänner! Mina dagar i helgen har bara flytit på. I fredags var jag hemma hos olli med angelica sen åkte jag & sov hos hugo, vi somnade tidigt för att jag skulle upp på lördagen vid sju.

Var på tävling hela dagen i eskilstuna, var tyckare också! Det gick bra för pluto, man blev så stolt då.

Väl i södertälje å¨kte jag till majsan, vi tog det lugnt och började fixa oss. Senare åkte vi med ett stort gäng tjejer hem till adam, där vi tillbringade hela natten & lite av morgonen! Vi blev kvarsovande där, var uppe till typ fem och nu vill jag dö, jag ska åka och jobba fem till tio. Känns som att jag inte alls kommer hinna plugga på provet tills imorgon, så jag tänker vara hemma imorgon faktiskt!

Idag har jag & hugo en månad, så mysigt. Puss

Born this way

Hej friiieeeends. Mina dagar har inte varit allt för speciella men ändå så har livet känns bra!

Solen är här & vacksta är faktiskt hur mysigt som helst på sommaren. Musik, prat, solning, sitta ute & äta osv, hur gosit som helst.

Ikväll ska jag jobba till åtta sen tillbringa kvällen med min hugo, imorgon väntas en dag i skolan, kanske minigolf med tjejerna efter skolan + grillning hos maja !! Malta gänget - Johanna, den dryga dissarn.


Söndag

Hejsan igen mina vänner!

Efter träningen ifrån 14-16 så gick jag ut & sprang, blev iförsig bara ett varv runt scaniasjön för det blev så otroligt varmt tillslut! Men det är iallafall någonting & det är jag glad över.

När jag kom in så somnade jag på balkongen i solen med sportbh, så nu har jag ganska snygga linjer utav den! haha.

Nu sitter jag & äter popcorn & väntar på att hugo ska komma hit! Han är i mariefred men lär komma om en eller två timmar, längtar redan efter honom!

Nu ska jag lägga mig under täcket & invänta big brother som börjar vid nio ikväll!

Ha det gooooottttttttt :)


Älskling!



Give me everything!

Hejejjejjeejje mina friends!

Gårdagen bestod av sovning fram till fyra sedan var det bara och fixa sig för då kom frida, moster&kusinen över på middag och vi åt tacos, mums. Därefter umgicks jag lite med frida, fixade mig och gick ner på stan och mötte min finaste hugge! vi gick hem till emelie där vi bara tog det lugnt & drack lite vin, haha. Sedan kom maja, tove, ida, steffe & erika dit också! Vi lyssnade musik och mös tills vi gick vidare till åhman, umgicks lite osv. Därefter åkte vi en vända till östertälje, hem till karl! Dansade lite men var ganska bakisotagg så jag hugo & maja drog hem runt ett då jag & hugo tog bussen hem till honom! Vi somnade runt tre och sov ut lite imorse för en gångsskull.

Nu sitter jag här hemma, precis ätit lite tacos från igår & ska snart iväg på små tjejernas träning! 14-16 i vg, extraträning inför tävlingen nästa vecka, behövligt!

sedan ska jag ta mig själv i kragen & plugga , sedan kanske tvinga över min pojkvän hit så jag slipper sova ensam?! Ja vi får väl se.

Ha det braaaa, kyyyyyyyysss

Födelsedagsbarnet

Idag fyller en otroligt kär & efterlängtad vän till mig 18 år! Helt sjukt vad tiden går bellis.

Allting började på lunarstorm för x antal år sedan och sen gick det bara utför på ett jävligt bra sätt. Vi måste helt klart ha dom sjukaste minnerna man kan tänka sig! Dom behåller vi för oss själva idag tycker jag men det jag ville säga var att jag saknar dig sjukt mycket & jag hoppas du får en grym födelsedag, för det är du värd. Kollade just igenom massa gamla bilder på oss sen vi alltid umgicks, tiderna var så bra då! Vi la tid till varandra trots "den långa vägen".


Älskar dig isabelle auru! <3


Kärlekens tunga

Hejsan!

Gårdagen bestod av jobb i fyra timmar & därefter åkte jag till maja, vi fixade oss lite och drog vidare hem till oscar/karl där det var party! Till en början var det sådär men vi hade sjukt kul, kom hem runt halv fyra då det blev bland annat vattenkrig och dampig maja. & pontus som sa ooooooscaaar, hahahaha, internt!

Vaknade imorse och skulle ut till vacksta men hade försovit mig plus att anki dissa.. Inte okej!

Ikväll ska vi först äta tacos här hemma sedan kommer hugo hit och jag hoppas att kvällen bjuder på något roligt, ifall jag nu inte är bakis ikväll, blev lite för mycket utav det goda igår så att säga! men som en kär vän brukar säga, Kör i vind! Ikväll igen :)

Nu ska jag ta en powernap, vi hörs senare mina vänner.



boys don't cry

Hejsan! Min dag har bestått utav nationella i engelska till klockan tio, sen gick jag frida & matilda runt på stan tills vi drog upp till tovis där vi låg i soffan i några timmar. Väl hemma har jag bara ätit lite gott & ska nu vidare till worket! Känns bra. Ska dit 16-20 sedan ska jag hem till maja för att förbereda för fekke, kan bli riktigt kul.

Imorgon blir det skolan halv tolv till halv ett sedan middag och kvällen hoppas jag bjuder på något bra!

Igår var det exakt ett halv år sen helena gick bort och saknaden blir aldrig lättare! Som tur hade jag min pojkvän bredvid mig i sängen hela natten, så jag slapp känna mig ensam. Helena, du finns alltid inom mig! Älskar dig

Ha det gott mina friiieeendsss


Helena Rabén

Jag har fått en ny tatuerings tanke, har tänkt på den ett tag nu! Något jag starkt vill göra.


Jag ska skriva "time of your life" på foten med helenas datum, 27 juni 1993 - 5 november 2010!

det vore så himla fint & jag vet att jag aldrig kommer ångra den tatueringen för den betyder något för någon som betytt i mitt liv och som jag sent kommer glömma & sluta sakna!




Time of your life

Hallå mina vänner! Idag har jag funnit en ny favorit, ulrik med boys don't cry & born this way, riktigt bra!

Vi hade riktigt kul i skolan idag, failade på kosten osv men vad gör det om hundra år?! Ellerhur maja?
Igår när jag pratade med maja förklarade jag att jag har ig i ett ämne och inte kan åka med till malta nu om två veckor , då blir hon seriöst ledsen & säger "men minna, vad gör det om hundra år? vad hände med den inställningen?" , ledsen majsan men det går inte till allt även om jag skulle vilja! Jag är så arg över att jag inte kan åka med till malta, igen.. Saknar det redan!

Hur som, nu ska jag fortsätta plugga på psykologi provet & svenska talet/redovisningen tills imorgon!! Sedan åka hem till tove för att få somna bredvid henne inatt, det var längesen, ellerhur kompis?!

Ha det bra! Puss


En vanlig vardag

Hejjjjjsan. I söndags efter lägret var jag totalt död, fick massage av mamma och la mig i tid, det behövdes garanterat!

Måndagen gick åt skolan och barn träning men efter det åkte jag hem till hugo. Vi satt bänkade framför tvn med hans mor plus några till i någon timme tills vi gick och la oss och låg och pratade i tre timmar, så skönt att få ut allt då&då!

Imorse vaknade jag & hugo och såg att det snöade och då ville jag bara sjunka igenom marken för jag hade skinnjacka och ballerina skor, men det var så jag fick ta mig till skolan! Hur kallt? , Skolan gick bra, film + engelska nationella, jag & julia var bra, eller?!


Jag är så lyckligt lottad som har hittat någon som finns där jämt & som förstår en samtidigt som den förgyller hela livet. jag är kär helt enkelt, totalt nerkärad är jag!

Den helt klart finaste killen på jorden, min finaste hugo.

HEHEjwjeiofjweiofjrewf

åh jag orkar inte, mitt hjärta frös till och bjiewrhewrihbhrehyurwhrheuhuhweihreworjiwojeriojhwihje!!!!! kan det bara ta slut snart?

katrineholmsläger med Pluto!

hallådär, helgen har varit fullspäckad.

I fredags träffade jag maja efter skolan, vi tog det lugnt för att sedan åka & äta gott hos hennes pappa. Johanna anki & andreas var också där. Det var jättekul där tills jag drog hem vid tio , då mötte jag upp hugo på stan och vi åkte hem & sov!

Tidigt på morgonen åkte filippa bilen iväg till katrineholm, helgen har varit ansträngande men helt otroligt bra! Tjejerna har verkligen fått testa på nya saker, gråtit, skrattat, flamsat, lekt, gympat plus mycket mer. Tillochmed jag fick gympa lite ;)


jag vill verkligen tacka världens bästa plutotjejer, föräldrarna & bästa ledarteamet för en fantastisk valborgs helg. Det hade nästan inte kunnat bli bättre, bara om våran ängel hade varit på plats som hon brukar men jag tror att hon var där och kika lite på oss ändå.



RSS 2.0