Nöjd

Hallå mina kära! Jag lägger inte ner mitt liv på bloggen som ni kanske märker men det är väl tur det.

Helgen var en riktigt bra helg. I fredags jobbade jag & maja 16-20 och därefter åkte vi till tove och förade med linda matilda sofia mattias tobias rasmus! Sedan gick vi till daffys 18års fest, har ju varit på bättre men de kan ha varit pågrund av att jag inte var fullt taggad & det spårade lite, men jag hade roligt hur som helst. Kom hem redan vid ett på natten, hyffsat nykter och tur var väl de för jag skulle upp och jobba 12-15 dagen efter ! Efter jobbet åt jag god mat med min finaste familj och vilade lite tills jag , ida & angelica åkte på bio, vi såg den filmen med christina agulera och den var så sjukt bra, jag älskade den! Riktigt värd å se. Kom hem redan vid elva tror jag och tog det lugnt.

På söndagen var jag överambitiös och storstädade mitt rum; dammade, damsög, städade garderoben, bäddat rent osv. Tog även fram alla kläder jag ska försöka proppa ner till malta (vi har tyvärr bara handbagage som bagage så jag ska proppa så mycket kläder jag bara kan) Idag har jag varit i skolan, satt i ca två timmar och bara pratade & pratade med matilda, alltid lika härligt att bara sitta i timmar med henne. Därefter hade vi no. jag fia & frida var grymma och gjorde klart allt kan skulle !

Nu ikväll har jag varit på barnträningen , har hunnit med å duschat, skrivit ett brev till demogymnaster, kollat vägen till kursen jag ska på snart och massa mer. Känner mig överambitiös! Helt otroligt. Nu väntar jag på att tove ska ringa, vi ska ta en tur till affären tror jag och sen ska jag packa klart allt när mami kommer hem !

Imorgon blir det bara skola, barnträning sen vidare till maja där vi taggar för maltaaaaaaa på onsdag! Är överlycklig trots att det kommer regna där, barerna är ju iallafall varma som majas morfar sa ;)


"du är riktigt duktig ju ! Jobbar och sliter och ändå ligger du inte efter i skolan, Kung :D"

Sedan .. "minna kom, jag ska berätta en hemlis. du är bäst!"
"jag brukar drömma om er varje natt för att ni är så himla snälla"
"förlåt för att jag bet dig i fingret på uppvisningen.. jag skäms"

Hahahaha livet är allt bra underbart ibland när man blir uppskattad av vänner & barnen.

Kyssssssssssssssssssssssssssssss (världens tråkigaste inlägg, jag vet)

 


Så jävla arg

Jag tänker inte ens vara trevlig idag, fan vad arg jag är!

Nu när jag går i 2a året på gymnasiet så säger ni ännu en gång till mig efter alla år "Nej det gick inte så bra på ditt matteprov" och tror ni inte jag har hört det förut? Jag är snart 18 och klarar inte av grundskolematte, ska ni inte fundera på om jag har tex dyskalkulin? (som dyselexi fast i matte). Fan kom igen, ni är där för att hjälpa mig men de är de sista ni gjort. Nu är enda utvägen att jag ska plugga lite hemma en termin och komma och göra provet? tror ni jag kommer fatta bättre hemma eller? verkligen tack för all hjälp jag fått, ELLER?! fan vad arg jag blir. bra liv jag kommer få, kommer inte komma in på något skit bara för att jag har ett problem som ni som är utbildade till å hjälpa mig inte kunnat göra det?

Nej nu tänker jag inte ens nämna ordet matematik i ett & ett halv år, sen ska jag beta av skitfittan och sen ska jag resa utomlands och vara nanny åt underbara små barn !!!! de har fan inget med matte å göra.

Tur att jag tränade mina barn idag, de fick mig på så mycket bättre humör ! Dom är så gosiga&söta. Men så fort jag kom hem igen började jag bli irriterad. Bajs


FAN VAD SKÖNT ATT JAG ÅKER TILL MALTA MED MINA GLADASTE&BÄSTA TJEJER OM 8 DAGAR!


tove&ida <3

Snart ska jag&tovis fara vidare till ida där hon bjuder på kvällsmat, varm choklad&toast! Mysigt.

2009

Tjejer! Ni måste kolla in lindas album på fb ifrån året 2009. De känns inte som om de var så längesen men jag blev påmind om massa pga bilderna och fyfan vilket bra år de var! Den sommaren var den bästa på väldigt länge.

Lifeeeeeee

Hallååååååå my friends. min uppdatering är inte på topp men allt bara rullar på så hinner liksom inte med!

I fredags hjälpte jag lena&tove och fixa inför lördagen sedan åkte jag&tovis på bio. Vi såg love & other drugs och den var jättebra, faktiskt väldigt värd å se.

Tidigt på lördagen gick jag upp för att jobba. Efter det träffade jag tjejerna på stan och fixade de sista till toves present. Hon fick ett navelpercings presentkort av mig&majsan och av mig&mamma fick hon en biljett till Rihannas konsert i november (självklart har jag den andra) och sedan en berlock till hennes armband. Middagen hos tove var riktigt lyckad, mycket prat och skratt blev det! Sedan blev de ändrade planer för min skull, fixade mig lite rockig och åkte med majsan till Björne (emelies bror) som hade 30 årsfest. Vi dansade& hade massa skoj till sena timmarna på natten.

Nu vill jag att de ska bli fredag igen för då blir de kul men innan måste jag ta tag i veckans händelser!


pusssssssss

Världens finaste tjejer

Tove 18

Hej mina vänner, jag har inte uppdaterat på ett tag och nu vet jag inte vart jag ska börja. allt flyter på, är sjukt trött efter en full schemabelagd vecka så ska snart sova. Först vill jag skriva lite & lägga in bilder på någon som berör mig mest, någon som jag aldrig kommer kunna leva utan.


Tove, det känns helt stört att du är 18 nu! På lördag ska vi fira dig så gott vi bara kan och sen ska du ut, utan mig och de känns tråkigt att vi inte får fira de tillsammans fullt ut och det känns så sjukt att du är 18! Just nu är det väl mer en rolig grej, men varje gång man hörde 18 när man var liten så var de då man blev vuxen. Nu ska vi fortsätta livet som ansvariga vuxna (?) eller som vissa säger, det är nu man byggt upp allt och nu ska man börja leva på riktigt. Hej tjejen med ålderskris. Nejmen tove, när jag kollar igenom våra grekland bilder + sommarbilder + alla andra bilder så bara ler jag. Allt fylls så himla mycket av kärlek! Vi ses&hörs varenda dag och jag blir alltid lite irriterad om vi inte hörts eller sätts för då är det något som inte stämmer. Du är min allra bästa vän, den jag känner bäst. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men du är allt för mig! På lördag ska vi njuta av tiden och som jag skrev i din anteckning som du inte läst än. nu börjar vårat liv, tillsammans! Jag älskar dig världens finaste vän.


Guld värd



du är den gladaste&mest underbara människa jag mött. alla våra fula intern skämt, alla våra dagar. jag bara insåg just vilken jävla vän du är, här sitter jag jätte nere och du bara får mig att skratta som ingen annan! Du är guld värd i mitt liv, du är mitt liv. Du&jag måste ha skett utav ödet. Först var du bara en vän till helena för mig, du gick första dagen på ragnhild med henne som du planerat men av en ren slump & av att du kände hur lat du är jämfört med den linjen så hamnade du, på vacksta med mig. Lite mer än ett år senare, när vi var som starkast tillsammans så försvann helena ifrån oss båda och jag är så sjukt glad att jag har dig igenom allt detta! du gör så mycket mer än du inser själv och du förstår själv vad jag menar med det. det var längesen jag känt mig så glad med någon som med dig. Du är unik och himla speciell för mig min dummis! jag älskar dig.



Angelica Hansson

Omöjlig känsla

Fan! jag tänkte skriva ett jätte posetivt inlägg och berätta om mina dagar & mina planer. om hur glad jag har varit de senaste dagarna. men idag har varit en tuff dag. pratade om en massa jobbigt på psykologin och sen är jag så sjukt trött, jobbat och kom inte hem nu förens vid tio. Hela jag bara sjönk ihop när låten time of your life spelades på min spotifylista. Fan i helvete säger jag bara. jag orkar inte mer, jag vill bara ha dig här. När jag väl börjar tänka så åker jag ner till botten, jag saknar dig så sjukt mycket och tiden bara går och går! här sitter jag och planerar mitt år som 18 åring, mitt liv efter studenten och allt medan du inte fick det fast du så gärna ville! varför just du?

Jag har tagit åt mig utav dig som människa, du är insperation för mig och du är den mest lysande stjärnan på himlen varje kväll! Du är den vackraste ängeln. Vi kommer ses och som jag skrev, jag vill iallafall tro det och jag hoppas på det och jag vet mycket väl att jag inte är ensam om det. Jag kommer gråta av lycka dagen då jag kommer upp till dig. jag kommer inte vara rädd för att dö, jag kommer njuta av det bästa livet som jag har nu men sen kommer jag bli lycklig när du står där och väntar på mig. har drömt om de flera gånger den senaste tiden, så underbart. Men nu ska jag inte drömma mig bort, jag är här och du är där, en omöjlig känsla att beskriva!


Sov gott mina vänner. Sov gott helena <3


Lycklig för ett tag !

hejhejhej.

Idag ringde maja mig och sa "vi ska boka resan, får du eller? de kostar 700 kr" och jag blev helt till mig, nästan iallafall. Ringde pappa och sa att jag ska till malta och därefter var de bokat. Vi pratade om de för någon dag sen att kanske åka iväg eftersom jag missar skidresan med majas familj i år och så blev det nu. Den 2 februari åker jag maja hennes mamma och hennes mormor&morfar iväg till malta i fem dagar. Det ska bli hur skönt,mysigt&roligt som helst. längtar !

Sedan när jag kommer hem är det 20 dagar tills jag är i thailand i två veckor. och då kommer vi även ha resan bokad till i augusti med tjejerna. Jag är lyckligt lottad, eller ?


08:06

älskar att klockan är så mycket eller så lite på morgonen och jag har inte somnat? vadå vänt på dygnet.. haha ! Är inte ens trött men kanske ska ge upp snart iallafall för att göra de rätta.

05:41

Ja,klockan är faktiskt så mycket nu och jag tävlar för fullt ! Jag ska hålla mig vaken längst. Än så länge är jag inte ens sömnig, detta kommer gå riktigt bra minna. Så länge man har underhållning så går det ju och de kan jag lova att jag har med hjälp klippen och trevliga vänner på fb. Haha, roligt liv jag har! men de är ju trots allt lov.

Lov

Hej mina vänner! Dessa dagar har de hänt mkt.

För någon dag sen (i söndags om jag minns helt rätt) vaknade jag upp med tove vid min sida och tänkte att jag måste hitta på något, de var ju trots allt lov. Så jag smsade gympa tjejerna och de blev bowling, gympa tjejerna plus anki faktiskt, inget ovanligt gäng precis. jag elin matilda linda maya och anki åkte till heron och hade hur roligt som helst. Därefter sov maya hos mig, vi satt uppe till halv fem och pratade om allt mellan himmel och jord, mestadels helena med tårar i ögonen men det var skönt. jätte skönt å få träffa en vän som en gång varit den bästa i mitt liv! Något hon fortfarande alltid kommer vara iförsig. Dagen efter vaknade vi i skaplig tid, runt ett och åkte till östertälje där vi skildes åt.

Då gick jag till min majsan, där jag har befunnit mig dom senaste två dagarna. vi sov hos hennes pappa inatt i brunnsäng där vi spelade wii med kidsen och hade det gosigt. Imorse åkte iväg till stan för att äta frukost/lunch med matilda linda och olivia. Jätte mysigt! fick med mig en tröja ifrån stan också, En jeans skjorta, så jävla snyggt! Därefter åkte jag med maja hem igen iallafall, väl hos maja igen kollade vi en film och under den andra filmen somnade jag till runt sju då vi + anki bestämde oss för att åka till sergels och kolla bio! Vi var så feta och hungriga och åt på donken och därmed missade våran film, eller vi kom lite sent och då skulle vi fått suttit på olika platser, de vill säga inte bredvid varandra och det funkar ju inte! Så vi såg the town helt impuls och det ångrar vi då inte, den var sjukt bra.

Nu sitter jag hemma och är lite vad anki skulle säga, helemo. Förlåt.. Men sen är jag bara allmänt trött men ska nog sova snart, ska krypa ner bredvid min älskade mor inatt faktiskt, för pappa har snott min säng. men de gör inget för mig, för då kommer jag känna mig trygg och lycklig :)


mongo

life sucks sometimes. men vad fan gör det om hundra år? eller? grejen är den att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, så fuck you.

RSS 2.0