Rast

Sitter på jobbet med en godispåse & en Loka! Jobbar sex timmar och har en timmes rast, fail!


Halloween

Igår var de halloween på 550, halv dåligt men helt okej! Folk är för tråkiga och är för fina för att klä ut sig tydligen.

Hur som, kvällen slutades innan ett med ove på kebaben & sedan hemma hos Hugo, där jag är tryggast. Snart är de jobbdags, sex timmar. Kult!

Lite bilder från kvällen


Friday

Jag har glömt att uppdatera mitt i allt men nu slutade jag precis jobbet och är påväg ner till stan där jag ska luncha med Hugo ! Ikväll blir det halloween maskerad på 550, mys innan hos tovis!

Mina bästa !


Jag älskar dig


Monday

Livet är allt bra härligt ibland ! Ligger i sängen, propp mätt!! Ätit ugns pizza sedan ostbågar&dipp, haha!

Idag har varit en mysig dag, vaknade upp bredvid Hugo som vanligt bara att vi båda sovit som as så de var sådär, dagen spenderades i sängen & sedan efter praktiken kom Hugo förbi mig! Jag insåg återigen hur kär jag är..

Nu har jag landat efter barnträningen! Anki verkade förstå lyckan med att träna barn som lär sig idag, kul!


Dagen efter häng

Hejsan! Igår var en bra dag. Började med att jag vaknade upp med mitt goss, därefter åkte jag till telge hallen. Tävlingen gick bra! Lite medaljer osv.

Efter åkte jag hem och fixade mig inför johannas firande! Kvällen slutade på The Strip med Anki där vi träffade ida & Steffe mfl. Ganska kul faktiskt ! Kvällen slutade kl 2 vid kebaben. Sedan sov Anki hos mig !

Om en timme ska ove hämta upp oss, vi ska umgås, mysa och gå på bio! Välbehövligt. Min kväll kommer avslutas i min pojkväns armar!

Rocka fett..... Detta bjuder vi på idag


Fredag

Ligger nu i Hugos säng och väntar på att mamma ska plocka upp mig. Jag ska på massage i en timme, så himla skönt! Därefter blir det lunch med Hugo & gå ut med jonnie. Sedan blir de mys hela dagen innan jobbet!

Puss


Mami

Efter nästan en hel dag med mamma har jag insett att jag saknar henne i vardagen. Att ha fått prata ut idag har stärkt mig, tack bästa för de.

Nu blir de tv, fruktsallad och chocklad sås med henne tills jag ska vidare till Hugo <3


With you

Hejsan! Började dagen med stallet vid kvart i sju, faktiskt ett riktigt mysigt sätt att börja dagen på. Därefter åt jag och Majsan frukost sedan åkte jag hem. Jag somnade några timmar innan jag gick ut och övningskörde, i samma veva att jag aldrig kommer bli en bra förare :) gav upp efter en kvart trots art jag var as taggad innan.

Nyss träffade jag Erika en snabbis, hon skiner alltid upp inom en :)

Ska nog ta ett bad och slappna av lite! Ikväll ska jag till Hugo & få träffa signe w, riktigt efterlängtat! Är ledig imorgon så då ska jag först på massage sedan mysa med Hugo hela dagen tills de blir jobb på kvällen.

Favorit katten!! Puss


Kvällsinlägg

Ligger i sängen med Tove och Maja och ska kolla på dear John! Har haft världens mysigaste dag med Hugo och familjen. Tacos, glass och en massa goss!

Sov gott, puss


I väntan

Snart kommer Hugo hit och jag ska få spendera dagen & lite av kvällen med honom sedan far jag till Majsan ! Mys


Mannen i mitt liv!

Vi firade ett halvår i helgen och jag har aldrig känt mig lyckligare! Min själsfrände.

Jag älskar dig Hugo


London

Jag & Anki kanske drar till London nästa vecka, hur mys skulle inte det vara? Hoppas!


Kärlek!


Praktik

Jag har inte skrivit på länge för appen blogg.se har ej fungerat!

Min Frida och ankis praktik är inte för jobbig, var hemma halv tio imorse. Haha! Ska vila lite sen ta tag i plugg. Dagen består av att min pojkvän ska komma förbi och mysa i mitt instängda liv sedan blir de tacos sen får vi se vad kvällen bjuder på! Jag känner mig osocial och orkar inte träffa folk, kul tjej..

Världens myskatt i stallet !


Life

Hejsan mina vänner ! Jag har varit sämst på att blogga hela sommaren och därefter men jag är bara inne på telefonen, de har inte fungerat tidigare men nu kom jag på lösningen så kanske ska dra igång igen!

Livet rullar på trots mina hormon svängningar och att jag och Hugo tydligen äcklar den roliga människan som gjort vackstagossip :):) äsch, jag överlever de för jag väntar på pizza och sedan kommer mannen i mitt liv hit! Vi har snart ett halv år vilket är stört, de har gått så fort.

Skriver mer en annan dag! Puss


RSS 2.0